Legea offshore întoarsă pe toate părţile. Legăturile cu protestul diasporei

65

O nouă lege pune pe jar Parlamentul. Negocierile dure de la legea offshore au deschis un conflict între liderii statului. Legea offshore a avut un drum lung fiind aprobată la Guvern şi trimisă la Senat, care a votat repede şi exact în forma propusă de Executiv încă din toamna anului trecut. În data de 9 iulie, Parlamentul a votat legislaţia care reglementează regimul exploatărilor de gaze din Marea Neagră. Acum însă, Președintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului actul normativ spre reexaminare, însă Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că nu va fi schimbat fondul legii offshore.


Citiţi mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

  1. Vai… ca nu se naste un general cu sange-n vene, sa puna STOP pe granitzele tzarii, sa nu mai intre si sa nu mai iasa nimic necontrolat in sau din aceasta tzara, sa avem noi locuri de munca si nu strainii si copiii nostri sa nu mai fie nevoiti sa plece din tzara sa faca plusvaloare la straini, pe avutiile noastre nationale, vandute aproape gratis alora …
    Maaa… toti cei care ati fost la guvernare de la „palitura de stat ” din 1989 incoace, atat de stanga ” ciu.mei rosii ” ( cum ii ziceti voi ) cat si de dreapta ” naz.isto-capitalista ” ( cum ii zic ailalti ) , toti ne-ati distrus si vandut tzara strainilor astfel incat daca s-ar trezi din mormant Ceausescu si/sau Vadim Tudor… ar muri la loc de nacazul si prostia noastra care ne caracterizeaza .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here