Legea care deschide calea abuzurilor din partea serviciilor secrete a intrat în silenzio stampa

52

O lege pe cât de importantă, pe atât de ignorată a fost iniţiată discret şi adoptată rapid de parlamentari. Este vorba despre legea terorismului, o lege de maximă importanţă gata să intre în vigoare în absenţa unei minime dezbateri. Chiar dacă părea să meargă totul bine pentru SRI, în cale a apărut un obstacol: aproape toţi judecătorii ÎCCJ s-au scandalizat şi a fost blocată de CCR, astfel că proiectul de lege se va reîntoarce în Parlament pentru a fi pus în acord cu decizia Curţii Constituţionale.


Citeşte mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

  1. Nu va mai strofocati degeaba. Doara… chiar domnul Iohannis ne-a spus in mod public, ca fa vare absolut tot ce-i sta in putintza , sa intoarca inapoi in Parlament si sa sesizeze CCR, la absolut tot ce emana de la cei aflati astazi „la butoane ” si va legifera doar cand isi va termina si epuiza toate „parghiile ” de care dispune … si nu va mai avea de ales altfel… !
    Efectiv io l-as destitui , ca nu este presedintele tuturor romanilor ci efectiv doar al celor din opozitia de unde provine si de unde spera si in continuare sa-si faca ” Guvernul Meu ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here