Lazăr despre demisie: Aţi vrea să faceţi presiune politică asupra procurorului general

138

Augustin Lazăr a avut o reacţie nervoasă atunci când a fost întrebat de jurnalişti, dacă îşi va da demisia din funcţie, subliniind că a observat o campanie împotriva PÎCCJ, în condiţiile în care violenţa împotriva cetăţeanului trebuie să genereze îngrijorări. Lazăr acuză şi o presiune politică.

„Aţi vrea dumneavoastră să faceţi o presiune politică asupra procurorului general să-şi dea demisia în contextul în care Ministerul Public îşi desfăşoară activitatea la standarde constituţionale?

Am observat că faceţi o campanie de presă împotriva ministerului Public în contextul în care dumneavoastră ar trebui să fiţi îngrijoraţi de valul de violenţă şi de problemele privind siguranţa ceatăţeanului, şi să nu atacaţi în fiecare seară instituţiile judiciare”, a declarat Augustin Lazăr, întrebat de jurnalişti dacă îşi va da demisia.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat în luna octombrie, că declanşează procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

1 COMENTARIU

  1. Stati linistiti, ca NU ISI VA DA NICI UN FEL DE DEMISIE si este intr-o functie din care fara aprobarea presedintelui Romaniei, nu va putea face asta si dac-ar vrea, inafara faptului daca ar ‘fugi din Romania „sau au trece in „cele vesnice ” . Este uns politic, de catre cei care au fost la putere si care astazi sunt in opozitie si niciodata nu isi va face „treaba profesionala ” … apolitic , ptr ca efectiv nu poate pe moment ce a primit „mirul sfant ” in mod politic si NICIDECUM pe criteriul exclusiv de calificare, experienta si competentza profesionala , ASA CUM AR FI NORMAL SI FIRESC SA FIE IN ACEASTA PUTERE DIN STAT .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here