Laura Codruța Kovesi își începe săptămâna la poliție: „O să vedem care va fi decizia”

81

Fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, a ajuns la Secţia 18 de Poliţie, acolo unde a mai fost și vineri. Prezenţa sa este obligatorie în cadrul măsurii de control judiciar dispuse de Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor.

La ieșire, Kovesi a spus că nu mai are nimic de comentat.

„Nu pot sa comentez niciuna din obligațiile care mi-au fost impuse. O să vedem care va fi decizia, cât de mult au fost influențate negocierile de evenimentele din ultima perioadă”, a spus Kovesi la ieșire, făcând referire la faptul că joi va avea loc a treia rundă de negocieri între reprezentanţii Parlamentului European şi ai Consiliului UE pentru numirea viitorului procuror-şef european.

Kovesi este cercetată pentru mărturie mincinoasă, luare de mită şi abuz în serviciu, în dosarul referitor la extrădarea lui Nicolae Popa, în 2011. Fosta şefă a DNA a contestat măsura, iar o decizie definitivă va fi luată miercuri de Instanţa Supremă.

1 COMENTARIU

  1. Nici vorba ca as dori ca doamna Kovesi sa fie arestata… dar n-ar strica sa faca cu domnia sa exact cum a factu si ea cu cei pe care i-a cercetat si anume, MACAR ODATA… SA FIE DUSA LA PARCHET INCATUSATA … ASA SA FIE PUSA la TV IN ACEIASI POSTURA CUM AU FOST TOTI CEI CERCETATI SI DUSI ASTFEL INAINTEA DOMNIEI SALE… pe vremea lui Base… ca doara ” pita calda imprumut se da ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here