La Frasinul șoferii fac mai multe transporturi de lemn cu același aviz!

3434

Conducerea Frasinul a găsit o metodă prin care să transporte masă lemnoasă în cantități depășite de cifrele introduse pe documente.

Metoda este una simplă și aduce bani frumoși firmei lui Larionesi. Sursele noastre susțin că șoferii de la Frasinul transportă camioane întregi de lemne cu… aceleași avize. Unii oameni de bine și care mai țin la codrii județului cică au anunțat prin 112 pentru verificare, numai că respectivele controale sunt fix apă de ploaie. De ce? Fiindcă explatatorii au găsit metoda perfectă ca să fenteze și Sumalul. Astfel, dacă o mașină a transportat la o anumită oră un ditamai camionul cu lemne legal, datele acesteia sunt introduse în program, însă peste 2-3 ore aceeași mașină mai face un transport pe aceleași documente, iar dacă cineva face verificări, transportul apare înregistrat. Evident, mișcările astea sunt posibile pe distanțe scurte.

 

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare…

4 COMENTARII

  1. Cum puteti sa dezinformati lumea cu articole de doi bani, minciuni sfruntate. Articole anterioare care le aduceti la zi, adaugind doar „FRASINUL”. Daca nu a fost un articol comentat, atunci merita sa puneti „FRASINUL” si sa-l retransmite-ti pe site. Acest articol a fost postat de 2 saptamini, de ce nu a-ti mentionat societatea. Se vede de la o posta ca aveti ura personala cu Frasinul. Cea din poza nu este masina Frasinul. Alimentati populatia cu minciuni. Articolul publicat este o minciuna. Daca pamfletul, in dictionarul limbii romane este „minciuna”, atunci va dau dreptate. Va acoperiti sub masca „PAMFLETULUI” cu minciuni.

  2. PRIETENI UN SINGUR LUCRU VA SPUN , IN TARA NOASTRA NU MAI E NICI O INDUSTRIE „RENTABILA” , MINERITUL LA NOI NU E PROFITABIL , INDUSTRIA METALURGICA A FOST VANDUTA LA FIER VECHI , AGRICULTURA IN PARAGINA SI ALTE SECTOARE ALE INDUSTRIEI LA CARE TARA NOASTRA ERA O FORTA , ACUM CULMEA NU MAI SUNT PROFITABILE. SUNT ZONE DE MUNTE IN CARE SINGURA ACTIVITATE IN CARE OAMENII MAI ACTIVEAZA ESTE EXPLOATAREA SI PRELUCRAREA PRIMARA A LEMNULUI . BINE ACUM O SA FIU CONDAMNAT CA IN ACEST SECTOR SE ” FURA” DE AIA MAI ESTE INCA PROFITABIL , POATE CA AVETI DREPTATE DAR DE CE AUTORITATILE NU AU GASIT NICI O SOLUTIE PENTRU A AJUTA ACESTE ZONE ???
    CRESTEREA ANIMALELOR STIM FOARTE BINE CA ESTE O BATEIE DE JOC , IN CARE PRETUL LAPTELUI NU ACOPERA NICI MACAR FURAJAREA ANIMALELOR , IN ELVETIA SI AUSTRIA STATUL AJUTA PRIN SUBVENTII CRESCATORII DE ANIMALE PENTRU PRODUCTIA DE LAPTE , NU MAI VORBIM CA AU ASIGURATA INFRASTRUCTURA , ASFALT PE TOATE CULMILE MUNTILOR.
    ORICUM IN VIITORUL NU FOARTE INDEPARTAT MAJORITATEA SATELOR DE MUNTE VOR RAMANE FARA POPULATIE TANARA , PENTRU CA OAMENII NU AU LOCURI DE MUNCA IAR TURISMUL SAU AGROTURISMUL NU ESTE SUFICIENT PROMOVAT SI AJUTAT.
    VA DORESC NUMAI BINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here