Administraţia bistriţeană este, fără echivoc, o mare familie. Din păcate aceasta nu este doar o figură de stil, ci redă adevărul. Nu puţini sunt cei cărora gradul de rudenie cu şeful unei instituţii le-a asigurat intrarea, un job fără prea multe bătăi de cap şi un salariu pe măsură. Gazeta de Bistriţa vă prezintă câteva dintre cele mai dubioase legături familiale, care au îmbogăţit fondurile unora.

 

Aproape că nu există instituţie publică în care doi angajaţi cel puţin să nu fie legaţi de grade de rudenie. De decenii şefii din diferite instituţii îşi asigură fraţii, cumnaţii, ginerii cu posturi la stat, călduţe, nestresante şi remunerate pe măsură. Gazeta de Bistriţa vă prezintă câteva legături cel puţin ciudate:

Sora administratorului judeţului Florin Moldovan a ajuns la Complexul Muzeal în urmă cu 3-4 ani, după ce a realizat câteva filme documentare, plătiţi cu bani frumoşi, alături de Ciprian Moldovan, fost patron de televiziune.

După ce a petrecut câţiva ani la catedră, Lavinia Moldovan a râvnit la mai mult, iar fratele ei care s-a instalat şi el din 2012 pe scaunul de administrator al judeţului i-a asigurat succesul.

Aceasta a fost angajată la muzeu în anul 2015, iar la nici 3 ani de la intrarea în instituţie deja se pricopseşte cu o funcţie de conducere, după un concurs parcă croit pentru ea.


Afla mai multe detalii cumparand ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita de la orice punct de vanzare a presei.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here