La 66 de ani, s-a ales cu dosar penal. Ce i-au confiscat oamenii legii

913

Un bărbat de 66 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţişti şi de pădurarii de la Ocolul Silvic Dealul Negru în timp ce tăia arbori dintr-o pădure de pe raza comunei Budacu de Jos. În plus, oamenii legii i-au confiscat şi unealta folosită pentru tăierea copacilor.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 14 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au surprins în flagrant delict un bărbat, de 66 ani, din Budacu de Jos, în timp ce ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras arbori dintr-o pădure de pe raza comunei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 900 lei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Totodată, mai precizează sursa citată, unealta folosită la comiterea infracțiunii a fost ridicată în vederea confiscării.

2 COMENTARII

  1. La BISTRITA BARGAULUI sunt dosare de furt de lemn de mii de mc.in care sunt implicați angajați ai OCOLULUI SILVIC, PRIMARU, VICELE, PADURARI, INGINERI ȘI nu-i prinde nimeni. Mai mult își continuă furtul cu nerusinare sub protecția Primarului. Dosarele lor stau ascunse prin birouri si ei ne arata un amărât cu două lemnute pe care le duce acasă sa se încălzească. Niste nerusinati!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here