Un adolescent în vârstă de 16 ani din Vermeș are probleme de ordin penal, după ce, pe 31 ianuarie,  s-a urcat la volanul autoturismului părinților săi și a produs un accident de circulație în urma căruia a distrus un gard de beton iar mai apoi a produs avarii unui autoturism parcat în curtea imobilului respectiv. Bineînțeles, minorul a condus fără a avea permis de conducere.

Proprietarul autoturismului avariat i-a sesizat, luni 3 februarie, pe polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu 3 zile și care s-a soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 au stabilit faptul că la data de 31 ianuarie a.c., un minor de 16 ani, din Vermeș, în timp ce conducea autoturismul părinților pe un drum comunal din localitate, ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, a ieșit în afara părții carosabile și a acroșat gardul din beton al unui imobil. Totodată, în urma impactului, au fost înregistrate avarii și la un autoturism care se afla parcat în curtea imobilului respectiv„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

După producerea accidentului, minorul a plecat de la fața locului cu autoturismul pe care-l conducea.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here