Kovesi şi Coldea riscă puşcăria

219

Şefa Comisiei „Alegeri 2009“, deputata PSD Oana Florea, a prezentat un proiect de lege prin care orice cetăţean care nu se prezintă la audierile comisiilor speciale din Parlament sau nu furnizează informaţiile solicitate riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 luni. Dacă legea ar fi adoptată, Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi Florian Coldea riscă puşcăria.


Află motivele pentru care deputata PSD Oana Florea a propus un astfel de proiect, cumpărând ziarul Gazeta de Cluj de la orice punct de vânzare a presei.

2 COMENTARII

  1. Stati linistiti, ca daca se modifica legea, atunci se va duce cu coada intre picioare, ca un catzelus cumintzel . Bine-nteles ca daca n-avea nimic nici de castigat si nici de pierdut, adica era neutra, se ducea si pana acuma, ca asa sta bine si frumos celor fin forta publica a statului, sa coopereze intre ei si sa se informeze reciproc. Pana si cainii de la orice stana, chiar daca se mai incaiera intre ei uneori, cand isi stabilesc ierarhia intre ei, totusi cand merge ursul ori lupul la stana, sar cu totii pe el… coalizanduse , indiferent de rasa ori de sarcini distribuite de baciul de la stana .
    Numai sa nu uitati un lucru, anume faptul ca atunci cand sistematic cainele nu este hranit corespunzator si este batut si alungat de fiecare data cand ar dori sa latre si sa muste ori sare la lup , de la un moment dat … va ramane pasiv si va dormi langa stana inactiv , facandu-i pe plac stapanului , sau chiar daca nu, cel putin sa nu se puna invers fata de el .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here