Kovesi, între eroină și manipulatoare a sistemului judiciar

84

Lupta anticorupție din țara noastră a ajuns în atenția presei internaționale, iar activitatea DNA este văzută diferit de fiecare țară în parte. Manipularea mediatică a Laurei Condruța Kovesi a trecut granițele și nu este exclus ca în buzunarele agențiilor străine de presă să fi fost băgați bani pentru ca acestea să prezinte o altă față a războiului. Există jurnaliști care sunt ca un fel de „maimuțe dresate” special pentru a o scoate pe Kovesi într-o lumină bună și pentru a o prezenta ca fiind o slujitoare a statului și a legii, mai exact o eroină a sistemului judiciar.

Pentru a afla ce scriu unele agenții de presă străine despre șefa DNA și despre protestele din România, cumpărați ziarul Gazeta de Cuj de la orice punct de vânzare a presei.

2 COMENTARII

  1. Pai, asa i se dicteaza … de catre cine a „numi-to si/sau pus-o „… in aceasta functie si indiferent cine ar fi, ar face acelasi lucru ! Nu va mai faceti ca nu stiti si nu pricepeti ! ( Vorba „blondei” lui Base ) .

  2. Doamna procuror este foarte bine pregatita profesional si pana la un anumit punct, sunt convins ca si-a facut treaba ” ca la carte „… si asa va face si in continuare… numai ca in oricare societate unde „esti numit ” si ocupi un anumit post „suspus prin atribuire directa” de natura politica ( sau altfel ) … nu prea poti sa-ti faci „treaba” fara sa „calci si pe alaturi ” ca sa servesti sistemul care te-a pus , desi sti tu destul de bine ce faci si e poti „patzi”… dupa ce „scara pe care ai fost pus „… se prabuseste, ori i se rup „fusteii ( treptele ) ” …
    Este foarte periculos acest mod de promovare profesionala …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here