Klaus Werner Iohannis, du-te în Germania!

195

Trebuie să recunosc. Cea mai bună veste pe care am primit-o în acești ultimi ani după achitarea mea în procesul Gazeta a fost decizia CCR care a statuat o dată pentru totdeauna că protocoalele încheiate de Parchete și instanțe cu SRI sunt ilegale. Din păcate, soluția n-a fost destul de curajoasă lăsând la latitudinea instanțelor să cenzureze sau nu modul în care au lucrat procurorii cu serviciile secrete așa încât unele dosare vor merge mai departe cu probele măsluite de către securiști, iar alte dosare vor fi întoarse la Parchet pentru refacerea urmăririi penale.

Două lucruri mi se par foarte grave.

Primo: din perioada obsedantului deceniu n-am mai avut securiști care să conducă anchete penale cu un plus pentru securiștii de astăzi. În timpul regimului comunist, Securitatea nu avea voie să recruteze membrii ai PCR decât cu aprobarea primului secretar al PCR la nivel de județ. Măsura fusese luată de către activul de partid tocmai pentru a se evita încălecarea partidului de către securiști. Astăzi oricine poate fi recrutat de către noua Securitate.

Secundo: într-o țară membră a UE a NATO, serviciile secrete au ajuns să controleze toate partidele politice politice cu excepția PSD, să aibă cele mai profitabile firme din economia românească, așa încât dacă depășește o cifră de afaceri anuală, să zicem de 1 milion de dolari ori bați palma cu sistemul și te asociezi cu ei într-un fel sau altul sau dai faliment și/sau mergi la pușcărie. Aici ne-am dus niște gunoaie de oameni: Traian Băsescu – un securist nenorocit -, George Maior, nepotul lui Onan din biblie care avea o poreclă minunată în liceu – lăbarul -, Laura Codruța Kovesi o baschetbalistă ratată și un procuror de tot rahatul. Aceste fețe sunt câteva din fețele odiosului sistem care distruge România din 2004 încoace. Nimic n-a rămas spurcat de acest sistem de căcat. Clasa politică românească cu toate defectele ei a adus România în cea mai puternică alianță occidentală NATO și în cea mai de succes poveste europeană de la sfârșitul ultimului război mondial – Uniunea Europeană. Răsplata? La pușcărie cu ei! Adrian Năstase, omul care a avut probabil cea mai mare contribuție la ancorarea clară a României în Occident a fost băgat la închisoare și umilit nu o dată, ci de două ori. A înființat DNA la cererea partenerilor noștri euroatlantici, parchet care l-a și nenorocit și pe el și pe colegii săi de generație Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, frații Mazăre de la PSD, Ioan Olteanu de la PDL, Marius Nicoară de la PNL, Crin Antonescu, fost președinte al PNL, toți au fost ”paradiți” de către sistem. Ziariștii de la Gazeta de Cluj sau Ziarul de Mureș, confrații de la Bună Ziua Iași sau directorii de la trustul Antena, toți au fost țintele statului paralel.

Intelectualii care simțeau românește și erau vânduți spurcăciunilor ”internaționaliste” au fost și ei ținta aceluiași stat paralel. Să ne gândim cum a fost bălăcărit în mod cu totul odios academicianul Ioan Aurel Pop de către un gunoi sorosit al cărui nume nici nu mă obosesc să-l menționez. Presa ticăloșită sprijină statul paralel și ne induc câteva idei fixe și tâmpite: am fi un popor fără istorie, fără cultură, fără mândrie, fără valoare, am fi un neam de slugi ratate. Răpește-i unui popor valorile și el deja s-a predat, nu mai trebuie niciun război. Asta au făcut și fac în continuare gunoaiele din statul paralel. De aceea este așa de bună vestea declarării ilegale a acestor protocoale mizerabile. Ar trebui dată o lege care să îndrepte lucrurile.

Abia acum începe eliberarea țării de către ”ocupanții” ilegitimi. Sper ca în toamnă ultimul ocupant german al României să fie trimis la pensie în țara lui de suflet Germania. Klaus Werner Iohannis, du-te unde îți sunt și părinții tăi care au renunțat la cetățenia română. Du-te să nu te mai vedem!

3 COMENTARII

  1. Dovezile obtinute de SRI sant perfect autentice !! Ele nu pot fi valorificate acum din cauza chichițelor inventate ad hoc. Deci, daca cineva omoara un om și-l taie in patru, inregistrarea filmată nu mai are nici o valoare,deoarece a fost realizată de SRI, care este Securitatea , NKDV, Gestapo, Kempeitai ,UDB ,Sigurnost, PIDE și tot ce mai vreți…

  2. Un articol de tot c…, de parca cei enumerati mai sus cu Ioan Oltean si cu autorul articolului in frunte sunt usa de biserica, nu au nici o vina. Au facut averi greu de imaginat intr-o viata de om si sunt usa de biserica, nevinovati, victime ale unui sistem totalitar. Bai fratilor, lasati scrisul in seama celor cinstiti nu incercati tot felul de artificii, stil Dragnea si Valcov, sa va victimizati de sa incepem sa varsam lacrimi in memoria voastra ca nu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here