Președintele Klaus Iohannis va fi prezent, la finele acestei săptămâni, în Bistrița pentru o întâlnire cu electoratul, având în vedere că, pe 24 noiembrie, urmează cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Campania electorală pentru turul 2 începe vineri 15 noiembrie.  În primul tur de scrutin, Klaus Iohannis, candidatul PNL la președinția României, a fost votat de 37,49% dintre românii cu drept de vot prezenți la urne.

Mitingul electoral va avea loc sâmbătă 16 noiembrie, însă detaliile organizatorice urmează să fie stabilite în zilele următoare, a anunțat președintele Organizației municipale PNL Bistrița, Sorin Hangan.

Președintele vine sâmbătă la Bistrița pentru a ne arăta că normalitatea în această țară este singura șansă de însănătoșire a societății”, a spus Sorin Hangan.

Bistrițenii sunt așteptați în număr cât mai mare la întâlnirea cu Klaus Iohannis.

„Pe bistrițeni îi așteptăm alături de președintele Klaus Iohannis în număr cât mai mare. Programul vizitei sale în Bistrița va fi anunțat din timp, pentru ca bistrițenii să se întâlnească în mod direct cu președintele țării”, a adăugat Diana Morar, președinta Organizației Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud.

În Bistrița-Năsăud, candidatul PNL la președinția României, Klaus Iohannis, a obținut  în primul tur 48,05% din sufragiile electoratului.

2 COMENTARII

  1. Puteti sa nu mai venitzi domnule draga, pentru ca am inteles ca datorita pros.ti.ei Veoricai si al celor de la PSD… veti iesi invingator si in turul 2 … si ne veti ” teroriza ” … ” deindata ” … si cu ” tot ceea ce va da dreptul Constitutia … ” si cu apucaturile Dvs de ” Gica Contra ” … inca 5 ani de aici incolo… !
    Stati linistiti, ca eu sunt PSD-ist sadea, dar va voi vota pe Dvs nicidecum pe aceasta Veorica , care nu este in stare sa vorbeasca literar nici in limba romana !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here