Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că va convoca un referendum naţional pe tema graţierii.

„S-a vorbit despre proteste ca despre un început de lovitură de stat. Politicienii dau lovitura de stat, doar că nu dau lovitură de stat, ci lovitura de grației economiei din România. PSD și satelitul lui, ALDE, au promis românilor bunăstare, dezvoltare economică, salarii mai mari, și oamenii, de bună credință, i-au votat.

Și când au ajuns efectiv la guvernare, s-au apucat să umble la legislația penală pentru a-și curăța dosarele lor, ale colegilor de partid și a celor care i-au susținut probabil în campanie. Asta i-a adus pe oameni în stradă. De aici indignarea românilor. Nu vrea nimeni lovitură de stat, nici nu vrea să schimbe regimul. Doar nu-și imaginează cineva că au ieșit oamenii în stradă pentru acest guvern. Oamenii au ieșit să își spună indignarea. Iar guvernanții ar trebui să țină seama.

Voi supune această temă votului popular, printr-un referendum. Dacă guvernanţii au vrut să facă din asta o temă importantă, atunci să se supună votului popular”, a declarat Klaus Iohannis

 

2 COMENTARII

  1. Da domnul Johannis, asa sa faceti, dar intrebarea pe care s-o puneti sa fie ceva de genul … ” STIMATI ROMANI, DORITI SA MI SE FACA SI MIE DOSAR , SA FIU SI EU CERCETAT PENTRU VERIFICAREA AVERII PE CARE O DETIN … SI FELUL PRIN CARE AM OBTINUT SI AM INTRAT IN PROPRIETATEA CASELOR ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here