Jandarmul Alexandru Sucutărdean, campion european la culturism, în Italia!

130

Jandarmul Alexandru Sucutărdean a obținut locul I la Campionatul European de Culturism și Fitness 2019 organizat de International Bodybuilding & Fitness Federation (IBFF) – la categoria Mister Physique, organizat în Taranto, Italia. 

După multă pregătire și antrenamente epuizante iată că apar și rezultatele. Sâmbătă plt. Alexandru Sucutărdean a obtinut un onorabil loc I, în Taranto – Italia, la Campionatul European de Culturism și Fitness 2019 organizat de International Bodybuilding & Fitness Federation (IBFF) – la categoria Mister Physique.
Sucutărdean se află în top 10 sportivi din Bistrița-Năsăud, prin participarea la competiții de culturism și fitness și ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute în ultimii doi ani: Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu-Mureș, România – locul I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar – Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique, locul I la Concursul International de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia in 13 octombrie 2018.

Alexandru Sucutărdean a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 și a fost încadrat la Detașamentul 1 Mobil Bistrița, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, acum șase ani.
Pentru a ajunge la performanță ai nevoie de multă ambiție, perseverență, de un program alimentar adecvat și mai ales multă muncă în sala de antrenament”, a declarat jandarmul bistrițean.
El merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here