Sunteți specialiști în Resurse Umane sau Tehnologia Informației și doriți să fiți încadrați în instituția noastră? Acum este momentul: au fost publicate tematica și bibliografia pentru concursul din sursă externă care va fi organizat în luna octombrie.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud sunt disponibile două posturi pentru încadrare directă din sursă externă și anume: ofițer specialist I Resurse Umane, pentru care este nevoie, pe lângă studiile prevăzute, de 3 ani vechime în această specialitate, (cf art. 3, anexa 6, O.M.A.I. nr. 177 din 2016), respectiv ofițer specialist I Tehnologia Informației, conform cerințelor detaliate în anunțurile postate pe pagina noastră web: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-anunturi.

Cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și cartea de identitate se transmit scanate la adresa de email: ru@jandarmeriabistrita.ro,  (format PDF, max. 10 Mb) doar în perioada 12.09.2022, ora 08.00-20.09.2022, ora 16.00. Documentele transmise anterior începerii perioadei de înscriere sau după data limită menționată în anunț, nu sunt luate în considerare.

La concurs se pot prezenta doar candidații care îndeplinesc cumulativ condițiile legale, criteriile specifice de recurtare, respectiv cerințele de ocupare prevăzute în fișa postului.

Dosarele de recurtare trebuie să fie complete, corect întocmite și depuse în termenul prevăzut în anunțul de concurs. Nu se admit derogări de la niciunul dintre criteriile de ocupare prevăzute în anunț.

Desfășurarea probelor de concurs constau în rezolvarea unui test grilă și vor avea loc în data de 08 octombrie, ora 12.00 la Centrul de Pregătire a Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia, pentru specialitatea Resurse Umane, respectiv la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, pentru Tehnologia Informației.

Probele de concurs vor fi înregistrate/supravegheate audio/video.

Informații suplimentare puteți obține la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.