Chiar dacă victimele susțin că au fost agresate inclusiv de polițistul și luptătorul MMA Tudor Prian, reprezentanții IPJ Cluj au transmis că, din contră, Prian a încercat să aplaneze conflictul, fără a agresa vreo persoană. 

”Referitor la articolul publicat, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea inspectoratului, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.
Conform primelor informaţii, poliţistul care se afla în localul indicat ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri”, a transmis IPJ Cluj.
Articolul 371 din Noul Cod Penal Tulburarea ordinii şi liniştii publice Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice prevede că fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Potrivit unor surse, gruparea MMA Transilvania a mai fost implicată într-un scandal violent în urmă cu aproximativ 6 luni în care victimele au fost rănite la fel grav, aceștia rămânând fără dinți.

3 COMENTARII

  1. Tocmai justitia de kkt din Romania incurajeaza aceste fapte.De aceea sa nu ne mire deloc atunci cand politistii sunt atacati cu sabii,topoare sau cutite si avem exemple clare cum ar fi politistul Vezeteu ucis la Suceava pe peron cu salbaticie si tot la Suceava politistul Sfichi a fost atacat cu sabia.Si plus interlopul ala care a amenintat cu moartea politistii zicand ca bine face lumea ca va crapa capul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.