Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, și-a anunțat vineri, într-o conferință de presă, candidatura la funcția de primar al municipiului Bistrița.

După trei ani şi jumătate de activitate politică în care i-am reprezentat cu cinste şi eficienţă pe bistriţeni în Parlamentul României, m-am hotărât să intru într-o altă bătălie politică şi cred că este momentul să-mi asum un nou proiect politic. Așadar, am hotărât să vă anunţ că voi candida la Primăria municipiului Bistriţa pentru funcţia de primar”, a declarat Simionca.

Potrivit liderului PMP Bistrița-Năsăud acesta este un pas important în cariera sa politică. ”Este un pas important pentru mine şi pentru echipa mea şi venim cu un gând bun. Îmi propun să schimb din temelii tot ce înseamnă administraţie locală şi tot ce înseamnă oraşul Bistriţa. Îmi doresc ca prin munca noastră să transformăm Bistriţa în Capitala Nordului. Noi, bistriţenii, suntem oameni harnici şi avem nevoie de un proiect politic bun, care să aducă plus valoare șoi care să aducă Bistrița în topul celor mai frumoase orașe”, a mai completat Simionca.

În ceea ce privește o alianță a partidelor politice de dreapta din Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a mai precizat că a transmis o scrisoare către liderii PNL și USR – PLUS, prin care le solicită să vină cu o poziție față de posibilitatea efectuării unui sondaj de opinie comun care să arate care ar fi cel mai bine clasat candidat. În aceste momente așteaptă un răspuns oficial din partea celor două formațiuni politice.

Referitor la șansele ca partidele de dreapta să facă o alianță pentru a susține un candidat comun la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca este de părere că acestea sunt de 50 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here