În contextul în care partidele PSD, ALDE și PRO România și-au unit forțele și au format o alianță electorală pentru alegerile din vară, președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, face apel la liderii partidelor de dreapta să urmeze exemplul. Simionca le propune celor din PNL și USR – PLUS să accepte ideea de a înființa o alianță anti-PSD pentru alegerile locale.

Constituirea, în Bistrița-Năsăud, a primei alianțe locale de stânga, formată din PSD, PRO România și ALDE, ar trebui să reprezinte un extrem de puternic semnal de alarmă pentru partidele de pe zona de centru – dreapta din județ”, este de părere Ionuț Simionca.

În aceste condiții, președintele PMP de Bistrița-Năsăud spune că rămâne consecvent ideii de a constitui, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, o alianță formată din PNL, USR-PLUS, PMP și alte partide, care să prezinte liste comune la alegerile locale din acest an.

Scopul acestei alianțe trebuie să fie acela de a scoate PSD de la conducerea Primăriilor și a Consiliului Județean. Soluţia raţională pe care o susţin este realizarea unei alianțe județene anti-PSD, tocmai pentru a garanta existenţa a două blocuri politice majore, în contextul în care alegerile în două tururi au fost sacrificate pe altarul instabilităţii politice. Consider că PSD a devenit o frână în calea dezvoltării comunităţilor locale și că este nevoie să punem nevoile cetățenilor deasupra intereselor de partid, să constituim o alianță care să vină cu un suflu nou, cu o viziune ambiţioasă şi realistă pentru progresul județului”, mai precizează Ionuț Simionca.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud reamintește că a făcut deja demersuri în vederea înființării unei alianțe de dreapta în Bistrița-Năsăud.

”În urmă cu o săptămână, le-am trimis liderilor județeni ai acestor partide o scrisoare prin care le propuneam să comandăm un sondaj pentru a identifica cel mai bine clasat candidat anti-PSD din Municipiul Bistrița. Pe această cale, fac din nou un apel către reprezentanții PNL, USR și PLUS și le cer să ne unim forțele pentru a înlătura PSD de la butoanele administrației publice din Bistrița-Năsăud. Trebuie să luptăm împotriva așa-numitului „cartel” de stânga din Bistrița-Năsăud pentru a apăra interesele bistrițenilor. Dacă, pe zona de centru – dreapta, vom continua să întreținem un război fratricid, singurul câștigător va fi PSD”, a mai adăugat Simionca.

Ionuț Simionca aștepteaptă un răspuns din partea liderilor PNL și USR – PLUS.

2 COMENTARII

  1. Luati-va ” baioneta ” de la Orban… „plesnitzi din calcaie cu pumnul strans si bratul intins oblic in sus ” … si pe ei … ” la baioneta ! „… ( CUM FACEA ORBAN CAND A FOST UNS CU MIRUL SFANT AL pnl-ULUI ) ! Mereti ma, ca la urmatoarele alegeri o sa fie vai de c*ru vostru !

  2. Ma Ionutz, io va propun sa faceti doua randuri ma, unul al celor de ” cea ” si unul al celor de ” hais ” … sa va asezati in sir, unul in fatza celuilalti si pe rand sa va trageti ma cate un sut in c*r , cand cel din stanga , cand cel din dreapta … ce ziceti !?
    Mai ” pacalicilor , cata vreme in Parlamentul Romaniai de unde se ” trag clopotele ” … nu sunteti majoritari, de ce nu va vedeti voi de treaba si sa nu ne mai tot f*te** voi la icre cu teoriile voastre de ” popa beat ” ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here