„Începutul sfârșitului supremației lui Liviu Dragnea”, scrie deputatul PMP de Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, pe Facebook. 

Potrivit acestuia, şeful PSD Liviu Dragnea a dat primul semn de slăbiciune în faţa premierului Mihai Tudose, în timpul şedinţei de partid pe care social-democraţii au avut-o pe tema remanierii guvernamentale.

 

„După mai bine de două ore și jumătate de discuții „bărbătești” la sediul PSD, premierul Tudose l-a făcut astăzi pe Liviu Dragnea să dea înapoi în ceea ce privește controlul partidului asupra activităților guvernului și să accepte plecarea din executiv a unor miniștri apropiați ai lui Daddy.

Când eşti masculul alfa dintr-o haită (de lupi), îţi asumi responsabilitatea pentru binele celor din jur şi te preocupă interesele comune al grupului. Mai mult decât atât, trebuie să fii tot timpul un exemplu pentru cei din jur.
Începând de astăzi, Liviu Dragnea nu mai este masculul alfa în PSD! A cedat în fața premierului, a dat primul semn evident de slăbiciune! Numitul Dragnea Nicolae-Liviu este doar un condamnat penal care luptă cu disperare să își păstreze libertatea, singurul lucru care îi este mai drag decât puterea. Se încaieră chiar și cu membrii haitei proprii, pe care crede că încă o mai conduce.
Dar a apărut lupul cel tânăr…”, a scris deputatul Ionuţ Simionca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here