Partidul Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește alegerile locale, iar președintele formațiunii politice, Ionuț Simionca, este de părere că PMP, PNL și USR-PLUS ar trebui să stabilească un candidat comun pentru Primăria Bistrița, în caz contrar existând șansa ca PSD să câștige alegerile locale la nivelul municipiului.

PMP Bistrița-Năsăud a început pregătirile pentru alegerile locale din acest an și va anunța în curând lista candidaților. Prim-vicepreședintele formațiunii politice, Caius Cârcu, crede că la acest scrutin PMP va trece de pragul de 20 sută.

Am intrat în linie dreaptă la nivel de județ cu organizarea alegerilor locale și am stabilit un grafic de lucru cu organizațiile din teritoriu. Stabilim priorități, teme locale de campanie și liste de candidați. Preconizăm că până în jurul datei de 1 februarie să avem listele consolidate și să putem anunța candidații pentru orașe și municipiu”, a declarat Caius Cârcu.

În ceea ce privește candidatul pentru Primăria Bistrița, deputatul Ionuț Simionca este de părere că PNL, PMP și USR-PLUS ar trebui să facă front comun pentru a putea învinge PSD.

Eu cred că pentru Bistrița, municipiul reședință de județ, fiecare partid trebuie să vină cu propunerea lui, așa e normal. Apoi, fiecare candidat împreună cu echipa să prezinte proiectul pentru bistrițeni pentru ca aceștia să se poată informa, iar ulterior să se facă acest sondaj, bistrițenii să spună cine este cel mai potrivit, iar restul candidaților să se alinieze și să facă front comun. Dacă nu se candidează pe listă comună la Bistrița, PSD va câștiga”, a declarat Simionca.

PMP Bistrița-Năsăud speră că va trece de 20 la sută la acest scrutin.

Avem convingerea că vom putea trece de 20 la sută pe județ la următoarele alegeri, iar pentru asta avem un mesaj foarte clar față de susținătorii noștri: PMP va avea candidat în fiecare comună și oraș din județ. Aceasta este ținta noastră. Știm că nu este ușor, dar suntem pregătiți”, a mai adăugat Caius Cârcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here