Ionuț Simionca către un deputat PNL: De ce v-ați așezat, domnule Florin Roman, pe aceeași parte a baricadei cu PSD și nu vreți să anulăm toate pensiile speciale?

272

Deputatul PMP Ionuț Simionca a reacționat dur pe Facebook, după ce în Comisia de administrație publică deputații, cu excepția unuia, cel al PMP, au votat împotriva legii de anulare a pensiilor speciale. Deputatul bistrițean a fost deranjat cel mai tare de votul deputaului PNL Florin Roman, despre care Ionuț Simionca spune că „s-a vândut PSD-ului”.

Legea de anulare a pensiilor speciale a primit, marți, aviz negativ în Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților, fapt care a dus la o reacție dură a deputatului bistrițean Ionuț Simionca. Asta în condițiile în care deputatul liberal Florin Roman, care de altfel este și președintele Comisiei pentru administrație publică a Camerei Deputațilori, alături de ceilalți membri PNL ai comisiei s-au abținut de la vot. 

Cine s-a vândut PSD-ului, domnule deputat PNL Florin Roman?„, întreabă deputatul bistrițean.

În acest context, Ionuț Simionca precizează că singurul care a votat pentru proiectul legii de anulare a pensiilor speciale este deputatul PMP de Mureș, Marius Pașcan. 

Vă întreb acest lucru fiindcă astăzi, în Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților, al cărei președinte sunteți, a existat un singur vot în favoarea legii de anulare a pensiilor speciale. Este vorba despre votul colegului meu, deputatul Marius Pașcan – Partidul Mișcarea Populară Mureș”, a precizat Ionuț Simionca.

Potrivit lui Ionuț Simionca, deputatul Roman s-a situat astfel pe aceeași parte a baricadei cu PSD.
De ce v-ați așezat, domnule Florin Roman, pe aceeași parte a baricadei cu PSD și nu vreți să anulăm toate pensiile speciale? 
După ce ați votat pentru pensiile speciale ale primarilor, pe care, până la urmă, le-am blocat, acum v-ați dat arama pe față și nu ați votat pentru desființarea în întregime a acestor privile
gii”, a scris deputatul bistrițean.

Aștept cu nerăbdare să văd votul PNL și al USR din plenul Camerei Deputaților pe inițiativa legislativă a PMP de desființare a pensiilor nesimțite„, a conchis Ionuț Simionca.

1 COMENTARIU

  1. Domnu Simionca, suteti om citit si cu „scoala „… sa pricepeti faptul ca nu daca cineva are o initiativa legislativa, inseamna ca a si aparut legea… si toti parlamentarii voteaza sa-si taie ei craca de sub picioare… singuri .
    Fiti seriosi, ca Dvs nu constituiti o majoritate parlamentara ca aceste propuneri sa si treaca , asa ca nu va mai zbateti degeaba . Daca a trecut initiativa legislativa cu marirea alocatiilor ptr copii ( a d.lui Robytza Siheartau ) , unde au achiesat si unii parlamentari de stanga… nu inseamna ca neaparat o vor face si la aceasta initiativa .
    Sunt sigur ca multi chiar din partidul Dvs… nu vor vota pozitiv, haideti sa fim seriosi , desi, daca ar vota… tot aia-i … ca nu constituiti Dvs nici o majoritate sa treaca legea .
    Dvs aveti multa dreptate in ceea ce afirmati, sustineti si doriti sa se schimbe , incercarea „moarte n-are ” si o sa va huiduie toti cei din parlament ptr ca aceste narozii cu pensiile speciale , au pornit inca din vremurile cand exista opozitia la putere… ce sa mai discutam … ca nu vor fi de acord sa-si taie singuri din ” cozonacul cu sau fara … rahat ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here