Ionuț Simionca către ministrul Leș: I-ați ignorat pe militarii bistrițeni și drapelul lor de luptă. Să vă cereți scuze!

245

Deputatul PMP Ionuț Simionca i-a cerut, luni, ministrului Apărării, Gabriel Leș, să își ceară scuze militarilor bistrițeni, după ce în timpul defilării acestora privea în telefonul mobil.


De la tribuna Parlamentului, deputatul Ionuț Simionca a solicitat, luni, ministrului Apărării Naționale să își ceară scuze față de militarii bistrițeni. Potrivit deputatului PMP, Gabriel Leș a dat dovadă de lipsă de respect față de angajații MApN din Bistrița atunci când, în timpul defilării militarilor, în loc să țină mâna la piept, în dreptul inimii, a preferat să se uite la telefonul mobil.

Ca reprezentant al bistrițenilor, am un mesaj pentru domnul ministru Gabriel Leș. Domnule ministru, respectul se câștigă. Prin gestul dumneavoastră, prin care i-ați ignorat pe militarii bistrițeni și drapelul lor de luptă, ați demonstrat care este adevărata dumneavoastră opinie despre cei pe care îi conduceți. Vă rog să îndreptați greșeala pe care ați făcut-o la Bistrița și să vă cereți scuze militarilor bistrițeni care au stat mai mult de o jumătate de an în Afganistan și au luptat pentru țara noastră„, a spus deputatul Simionca, de la tribuna Parlamentului. 

sursa foto: Bistrițeanul.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnule draga, asta se va intampla permanent , daca in aceste functii de ministru al ” oricaror forte publice ” se vor numi tot felul de NESCOLITI pe post de ” pa.pa.gali ” … care probabil nici n-au facut armata , sa aiba si ei acolo un grad de caporal macar … ! Toti cei fara stagiul militar satisfacut, nu respecta insemnele nationale si militare si pun pariu ca nici nu stiu ce semnifica fiecare !
    Maa… „mitraliatul ” Ceausescu, in toate functiile pe care le avea pe nivel politic, avea numai oameni calificati in domeniul respectiv maaa… si toti erau in prealabil trimisi sa se „sculeasca la scoala de partid ” Pista Gyorgy „… in Bucuresti ma … nu luati de pe dunga santzului si festiti in ” politruci „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here