Deputatul Ionuț Simionca spune că a votat pentru învestirea din două motive, unul dintre acestea fiind proiectul privind Autostrada Nordului, mult așteptată de bistrițeni.

Am votat pentru învestirea Guvernului Orban din două motive: în primul rând, pentru a pune capăt guvernării mincinoase și incompetente a PSD; în al doilea rând, pentru că PNL a promis susținerea proiectului meu privind construirea Autostrăzii Nordului”, a anunțat parlamentarul bistrițean.

Ionuț Simionca susține că timp de trei ani a încercat să îi convingă pe social-democrați că Autostrada Nordului, care include și varianta de ocolire a municipiului Bistrița, este necesară pentru locuitorii acestui oraș, însă pesediștii s-au răzgândit chiat în ziua votului de învestitură pentru noul guvern

Dacă PSD ar fi vrut să facă această autostradă, în cei 7 ani de guvernare ar fi avut timp destul.

Inițiativa mea legislativă pentru realizarea Autostrăzii Nordului a fost adoptată în martie de Senat și acum se află în dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputaților, așa că sper ca până la sfârșitul anului să avem o lege votată de toate partidele pentru construirea acestui obiectiv de investiții. Peste 32.000 de locuitori ai județului Bistrița-Năsăud au semnat pentru susținerea proiectului meu de lege”, a mai arătat deputatul PMP de Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

  1. Panas-i vad sacii in ” taraboantza ” ( ptr ca inca n-au o anume carutza… ) toti promit… price… ! STATI LINISTITI CA VOR MOTIVA CA VECHEA ADMINISTRATIE AU CHELTUIT TOTI BANII SI NU MAI AU CU CE SA-SI ONOREZE PROMISIUNILE … si deci VINOVATII SUNT CEI CARE ” AU FOST ” ! I-ati votat degeaba si ati ramas ” telegutza ” anexata lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here