Deputatul PMP Ionuț Simionca critică anunțul făcut de președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, privind decizia de continuare a colaborării PSD-ALDE la nivel județean. Parlamentarul bistrițean spune că liderul social-democrat bistrițean „urăște trădarea, dar îi iubește pe trădători”.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisiile miniștrilor ALDE din Guvernul Dăncilă când am aflat că, în Bistrița-Năsăud, alianța dintre PSD și ALDE e mai vioaie ca oricând„, spune Ionuț Simionca.

Deputatul PMP  de Bistrița-Năsăud scoate în evidență diferența dintre declarațiile liderilor centrali și cei locali ai PSD.

Viorica Dăncilă se plânge, la București, că fostul ei aliat, Călin Popescu Tăriceanu, i-a șubrezit, prin trădare, fotoliul de prim-ministru. În același timp, la Bistrița, Radu Moldovan ne asigură că urăște trădarea, dar îi iubește pe trădători. El a anunțat că a discutat cu liderii locali ai ALDE şi s-a luat «decizia unanimă» de a continua colaborarea. Drept consecință, niciun membru ALDE nu va fi exclus din structurile administrative județene„, explică parlamentarul PMP.

Până unde poate să meargă duplicitatea celor de la PSD și ALDE, care au nenorocit în ultimii ani România?„, întreabă Ionuț Simionca.

Declarațiile deputatului PMP vin la o zi după ce liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, afirma: „Eu sunt politician la nivel local şi mi-e greu să ştiu ce s-a întâmplat acolo, ce s-a discutat, de unde şi până unde, dar alianţa cu ALDE va continua fără niciun fel de rezervă. Am discutat şi cu domnul preşedinte Moniţa (preşedintele interimar al ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Moniţa – n.r.), azi dimineaţă am avut o discuţie şi cu domnul vicepreşedinte Ţintean (vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, fost lider judeţean al ALDE – n.r.), la ora 14,00 am avut o discuţie cu consilierii judeţeni. Deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea noastră„.

2 COMENTARII

  1. Daca Tariceanu s-a scl.ero.zat si a luat-o raz.na… ( sa ma scuze dar cred ca asa este ) , ceilalti senatori si deputati, ar trebui sa treaca urgent la PSD, sa dea votul de incredere acestora si pana la alegerile parlamentare sa fie stabilitate in tzara… nu sa le faca jocul celor din opozitie, care vor ” alegeri nticipate ” tot din 2 in 2 ani… pe banii nostri publici . Daca la alegerile legale care urmeaza , oamenii apreciaza mai bine pe cineva anume si aleg o alta formatiune politica … FOARTE BINE FAC … dar nu imediat „alegeri anticipate ” dupa cum urla cineva-n drum si pe dupa ” tufe „… ca vrea si el la ” ciolanul cu fasole ” !
    Daca ar fi dupa mine, dupa alegerile legale, pana la scadentza celor care au castigat alegerile, efectiv AS INTERZICE ORICE ” URLAT CA MAGARUL LA STANA ” … ca nu-i place lui iarba …
    Mucles, bota pe ei si ” la munca ” nu la urlat si la ” intins mana ” permanent, ptr orice .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here