Ion Țiriac: DNA și ANAF ne-au nenorocit, ne-au pus o talangă de gât cu ‘corupție’”

419Omul de afaceri Ion Țiriac a declarat joi seară, la Antena 3, că politicienilor încă le este frică de dosare și că DNA și Fiscul „ne-au nenorocit, ne-au pus o talangă de gât cu ‘corupție’”.

„Din păcate, politicienilor noștri astazi le e frică pentru toate dosarele care apar peste noapte pentru unul, pentru altul, pentru corupție. După părerea mea, DNA-ul, ăștia de la Fisc, cu corupția, astia pe noi ne-au nenorocit, ne-au pus o talangă de gât cu ‘coruptie’. Noi suntem corupti? Nu, nene, Siemens-ul a primit un miliard si nu-stiu-cat pentru coruptie. Noi pentru un cârnat si doua sticle de tuica….Noi din pacate nu am avut educatia si timpul necesar sa educam cele 22 milioane, in special cele 12 milioane din rural, ca statul nu are bani, statul este un vehicul care face societatea sa mearga, asta e datoria statului, iar datoria cetateanului este sa finanteze acest stat direct sau indirect, chiar daca esti somer trebuie sa dai bani inapoi ca roata sa se invarta”, a declarat Ion Țiriac la Antena 3.

Acesta a adăugat că nu a știut că a fost interceptat de DNA, dar avea bănuieli.

„Am auzit de la dvs. că 6 luni sau 9 luni am fost ascultat. Bănuiam eu… Și acuma pot să bănuiesc că mă ascultă toată lumea. Să fie sănătoși, nu sunt însurat, am peste 18 ani, am niște obiceiuri absolut normale, că le ascultă cineva…Dacă asta este libertatea cuiva să asculte cum vrea, când vrea”, a precizat omul de afaceri.

Potrivit Antena 3, Ion Țiriac a fost interceptat de DNA pentru că omul de afaceri locuiește foarte aproape de Elan Schwartzenberg.1 COMENTARIU

 1. Domnul Tiriac, asa se intampla cand autoritatile de forta publica, au la conducere „sefi „pusi politic de cei aflati la putere la un moment dat, dar care n-au legislatura egala cu cei aflati la putere cand sunt alesi si nici nu se schimba odata cu acestia cand „pica ” de la putere .
  Pai astia, ” lupta pana la ultima picatura „… pentru cine i-a ” uns ” ! Unde vedeti Dvs ca sara cineva ” la gatul Nanasului Mare „… mai ales cand asta ” cotizeaza bine la nunta ” ?!
  De aceia ar trebui modificata Constitutia si prevazut extes, ca alegerilor electorale :
  – sa fie deodata pentru toate functiile aflate politic in stat , de sus si pana jos la ultima functie ;
  – pentru aceiasi perioada de timp si
  – cei aflati la putere sa-i schimbe pe absolut toti cei care conduc institutiile controlate politic
  astfel incat sa nu mai poata fi acuzat nimeni ca exista vre-un ” STAT PARALEL ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here