Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la întrunirea liberalilor din zona Vest, că PNL şi românii sunt în război cu PSD care, din prima zi de mandat, a început ”să atace România şi pe români”. ” Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acest lucru se numește PSD. Fiindcă ei, dragii mei, sunt adânc înșurubați și sunt paraleli cu agenda românilor”, a explicat președintele României.

Președintele Klaus Iohannis și președintele PNL Ludovic Orban, însoțiți de Nicoale Robu, primarul liberal din Timișoara, au mers printre bănățeni, în drumul spre Adunarea Regională a organizațiilor PNL din regiunea Vest.

La intrarea în sala reuniunii, Klaus Iohannis și Ludovic Orban au fost primiți cu entuziasm de cei 3.500 de membri și simpatizanți ai PNL. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PNL se află în plin război cu PSD şi le-a transmis liberalilor să nu-i subevalueze pe pesedişti.

” De ce am intrat noi într-un război? Vă amintiți cum a câștigat PSD alegerile cu promisiuni despre lapte și miere care vor curge? Și ce au făcut din prima zi, din prima zi de mandat? Au început să atace România și pe români, au început cu justiția. Ei, gașca de penali, au început să atace justiția din România. Și ne-am opus, și voi, și eu! După care au început să atace toate sistemele mari din România. Au început cu justiția, au continuat să înșurubeze neamuri și pretenari peste tot în funcții de conducere, în administrație, în învățământ, în sănătate, și nu s-au oprit, cum se zice la noi, nu a mai dat sfântul să se oprească”, a fost explicația dată de șeful statului privind conflictul cu PSD. ”Cineva trebuia să spună: «Atât» şi asta am făcut noi, voi şi cu mine”, a mai spus şeful statului.

Război cu PSD

Șeful statului a continuat în aceeași notă: ”De aceea suntem în război, fiindcă cineva trebuie să ia partea României şi de aceea suntem în acest război şi vom câştiga acest război. Şi am început bine. Ati văzut feţele lor la moţiune? Îngropăciune, nu alta. Aşa păţeşte cine se ia de români -pierde”.

Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor să nu subestimeze PSD. ”PSD este în continuare un adversar foarte puternic. PSD este adânc înșurubat în structurile statului și dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acest lucru se numește PSD. Fiindcă ei, dragii mei, sunt adânc înșurubați și sunt paraleli cu agenda românilor. Sau chiar în contrasens cu românii, cum am mai spus-o”, a explicat președintele României. ”Noi am reuşit să câştigăm câteva bătălii importante, referendumul, europarlamenare şi acum moţiunea. Războiul nu s-a terminat. Urmează prezidenţialele, localele şi parlamentarele şi eu îmi doresc să le câştigăm pe toate împreună”, a mai afirmat Iohannis.

Președintele le-a spus liberalilor că vor guverna, cu un Executiv de tranziție,  dar le-a atras atenția că îi așteaptă o perioadă dificilă. Şeful statului a spus că vor exista numeroase ”minciuni gogonate” din partea PSD, cum este cea cu tăierea pensiilor şi salariilor. ” Toți vă vor ataca, în frunte cu pesediștii. Și să nu credeți cumva că pesediștii vor ceda puterea ușor. Nu o vor face! Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase pesediste și pentru a demonta prima mare minciună gogonată pesedistă, vă spun vouă și tuturor românilor, cu toată răspunderea:  Nu vor exista tăieri de pensii și salarii!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Democrația va învinge

Preşedintele PNL Ludovic Orban, a declarat că după 30 de ani de la Revoluţie nu s-a aflat adevărul şi nici cine a tras în revoluţionari. ” Vă mărturisesc că de fiecare dată când vin în Timișoara, vin cu emoție și de fiecare dată nu pot să uit că Revoluția a plecat de aici mulțumită tinerilor și mai vârstnicilor curajoși, care au pus mai presus de viața lor libertatea fiecărui român.  Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat mineriadele”, a afirmat liderul PNL.

De asemenea, Orban a spus că nu se cunoaşte adevărul despre violenţele din 10 august. ” Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor” , a declarat Orban. ”V-o spun limpede, cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșelă amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovați, care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe, adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei”,  a spus liderul PNL, afirmând că democraţia va învinge în România.

Acesta le-a cerut liberalilor, nu numai să câştige alegerile în fiecare judeţ, ci în toate localităţile din Vest. ”Avem cel mai bun candidat la Preşedinţie şi avem cea mai puternică şi onestă echipă de campanie din România”, a mai spus Orban.

(Publicitate Electorală)

2 COMENTARII

 1. HALOOOOO…. DOMNUUUU…. , noi am inteles ca Dvs sunteti presedintele Romaniei, nu al PNL-ului !
  Prosti au fost cei de la PSD, ca nu v-au suspendat atunci cand era necesar sa faca acest lucru , o data, a doua ora… si a cata ora era necesar sa va destutie din acesta functie si sa facem alegeri anticipate pentru functia pe care ati indeplinit-o ca un Gica Contra la absolut tot ceea ce a fost initiat de cei care legal au castigate alegerile .
  Ati jignit poporul roman intr-un hal fara de hal, cu afirmatiile Dvs ca a fost cel mai slab guvern , ca a fost incompetent… etc. etc. etc. si cate alte epitete pe care mi-e jena sa le rdeau aici… si care de fapt erau ” vointa poporului roman ” care s-a exprimat in alegeri libere si care v-au dat si Dvs votul decisiv sa fiti PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR , adica al Romaniei… NICIDECUM DOAR AL PNL-ULUI .
  DOMNUUUUU…. ACUMA AVETI ” GUVERNUL DVS ” … si din acest moment efectiv NU MAI SUNTETI PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR … ci exclusiv DOAR al romanilor din PNL , nici macar al tuturor celor care au pus urmarul sa darame un guvern legal ales , in speranta ca le veti da si lor sa linga macar ” ciolanul de pe care mai intai o sa lingeti Dvs TOATA fasolea de pe el ” !
  Domnuuuuu…. chiar daca sunteti ” om cu scoala „… om cu ” o anumita tinuta sociala si profesionala ” … dar cu apucaturi nesanatoase pentru Romania , sa stiti ca in atare situatie NU NE TREBNUIE UN ASTFEL DE PRESEDINTE !

 2. Doamnilor de la PSD , faceti cunva si trimiteti-i O BROSA la doamna Rifai de la Actualitatea TV , ca vad ca face ” spume la gura ” si turba efectiv ca doamna Viorica ” nu pleaca acasa ” sa-i lase pe cei de la PNL la comanda . Trimiteti-i doamnilor , macar o POZA DINTR-O RECLAMA PUBLICITARA … cu o astfel de ” brosa ” … s-o ” linistiti ” .
  Doamnilor , exact cum a facut acest Johannis, care n-a fost decat un fel de Gica Contra pentru aceasta tzara … asa faceti-le si Dvs acuma :
  – nu le creati cvorumul la propunerile din Parlament ;
  – Fiti impotriva lor si nu votati pozitiv absolut nimic ;
  – Ganditi-va cate o luna de zile daca ceva propus de PNL este oportun sau ba, daca este legal sau ba si daca trebuie sa decideti ceva sau ba ;
  – Si ce emana de la CCR ( daca PNL-istii sesizeaza … ) sa puneti in aplica tot ” DEINDATA ” precum a facut si Johannis ,
  acest personaj care :
  -niciodata n-a spus un cuvand bun la adresa Romaniei ;
  – niciodata nu a fost de acord cu absolut nimic ce a fost propus de catre cei care legal au castigat alegerile parlamentare ;
  – a contestat absolut totul ;
  – a ” uzat de absolut toate tertipurile , mijloacele si procedurile prevazute de Constitutie ” sa blocheze, sa intarzie ori sa nu puna in aplicare NIMIC ce a fost cuprins in Programul de guvernare ;
  – Permanent, PE FATZA A DECLARAT PUBLIC LA TOATE PORTURILE DE TELEVIZIUNE SI IN TOATE FORMELE DE PUBLICITATE MASS-MEDIA , ” ca el este presedintele PNL-ului si ca-si doreste EXCLUSIV GUVERNUL DOMNIEI SALE ” , nicidecum al celor care legal au castigat alegerile parlamentare .
  De altfel, N-AM INTELES DE CE L-ATI LASAT PANA IN ACEST MOMENT SI NU L-ATI SUSPENDAT si DESTITUIT ATUNCI CAND ati avut puterea , posibilitatea si TREBUIA SA FI ” SCAPAT ” DE EL … indiferent cine l-ar fi succedat .
  Doamnilor … ” precum in Cer … asa si pe Pamant ” ! Faceti-i sa faca toti ” spume la gura ” … si sa-i vad ubland ca ” si cainii turbatzi ” prin tufe si boscheti !
  Eu nu sunt PSD -ist, dar efectiv asist la aceasta porcarie ordinara si acest HAOS TOTAL pe care l-au creat in aceasta tzara …toata ” opozitia asta de r… ” !
  ASTA AU VRUT, ASTA DATI-LE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here