Ioan Turc: Vreau un punct de vedere din partea SRI pentru cele 5.000 de telefoane ascultate

334

Ioan Turc a cerut SRI-ului un punct de vedere asupra faptului că a ascultat în 2017 un număr de 5.000 de bistriţeni.

Preşedintele PNL BN, Ioan Turc, s-a arătat şocat de numărul uriaş de mandate de ascultare semnate de judecători bistriţeni, numai puţin de cinci mii de cetăţeni.

„Domnul Moldovan a făcut recent o afirmaţie de o gravitate fără precedent, din punctul meu de vedere. După ce s-a lamentat că a fost urmărit,  ascultat, acuzat, evident fără nici un fel de temei, de către servicii şi alte instituţii specifice, dânsul declara că în judeţul Bistriţa-Năsăud sunt 5.000 de mandate de ascultare. Îl întreb deschis pe domnul Moldovan: De unde aveţi această informaţie? Sunteţi membru al vreunui serviciu de informaţii şi daţi din casă? Aveţi surse de informare în interiorul serviciilor secrete? Aţi făcut doar o declaraţie iresponsabilă cu care aţi intoxicat opinia publică?”, a spus liderul liberal bistriţean.

În acelaşi context, Turc a precizat că solicită public Serviciului Român de Informaţii un punct de vedere asupra  cifrei pe care Radu Moldovan a făcut-o public.

„Solicit public Serviciului Român de Informaţii un punct de vedere pe acest subiect. Eu cred că opinia publică, cea pe care SRI o deserveşte în activitatea sa, merită să cunoască adevărul gol-goluţ. Aşteptăm un răspuns”, a spus liderul PNL BN.

 

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan a declarat faptul că pe parcursul anului 2017, SRI a ascultat cinci mii de cetăţeni în baza a tot atâtea mandate semnate de judecători bistriţeni.

1 COMENTARIU

  1. Vai domnul Turcu, tot o sa se ca.ce aia pe ei de spaima ca i-ai luat „la bani marunti „… !
    Ce ai dumneata de ascuns de te irita „ascultarea” aceasta ( daca totusi exista ori a existat ) ? Una dintre metodele de depistare al celor care tradeaza tzara sau comunica date clasificate, unor interese straine, si dusmanoase tzarii, banueisc in mod firesc ca este si „ascultatul”… asta… care-ti sta dumitale in gat .
    Si eu ii permit sa te intreb, la modul cel mai serios… chiar… „iti sta in gat „… ? Ce ai pe „sfulet” de tot faci pe dumneata de „spaima „… ?! Uite… eu asta care te „spurc ” … aici… sa sti ca n-am nimic de ascuns si nu ma intereseaza daca „asculta” ori ba pe cineva anume si ca-si fac treaba pentru care sunt platiti … domnule Turcu, tot din banii nostri publici… si… culmea, tot pentru interesul nostru general si national. ce va deranmjeaza asa de tare … ? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here