Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, și-a prezentat marți, 25 august, programul electoral pe care l-a gândit pentru dezvoltarea orașului și pentru creșterea calității vieții locuitorilor.

”Avem un program orientat pe proiecte de dezvoltare, adică orice investiție va crea oportunități locale de dezvoltare. Un program destinat tuturor categoriilor de oameni, un program care este gțndit pentru ca toți cetățenii orașului să aibă un context favorabil în care să prospere, un program ancorat în fonduri europene, fundamentat pe fonduri europene și ne gândim la exercițiul 2021 – 2027, un program ancorat în bani guvernamentali. Nu ascundem faptul că vreau și vrem să atragem resurse guvernamentale importante, investiții masive în municipiul Bistrița”, a declarat Ioan Turc.

Candidatul PNL-USR-PLUS a completat că programul său electoral are 6 teme majore, care cuprind mai multe domenii, de la infrastructură rutieră, administrație publică, educație, regenerare urbană și amenajarea de spații verzi sau investiții. ”Toate reprezintă de fapt proiecte care converg către un singur punct – dezvoltarea economică a municipiului Bistrița, crearea de oportunități pentru mediul de afaceri local și creșterea calității vieții oamenilor în municipiu”, a spus Ioan Turc.

”Echipa care va lucra în Primăria Bistrița va fi una semnificativ îmbunătățită. Vom urma modele de succes ale administrațiilor conduse de primari PNL din Transilvania și ne vom strădui să obținem performanțe la fel ca și ei. (…) Un primar este puternic doar în măsura în care lângă el are alături o echipă puternică. (…) Nu am o echipă formată din yesmeni, am o echipă formată din oameni cu caracter, buni profesioniști , care știu exact ceea ce trebuie să facă în Consiliul Local, adică să aducă politicile pe care bistrițenii le așteaptă”, a completat Ioan Turc.

Candidatul PNL-USR-PLUS a adăugat că programul său electoral va fi prezentat în detaliu bistrițenilor în perioada următoare.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/videos/358877121956434/?tn=%2CdK-R-R&eid=ARDbLpo6UwL6HfkG7bqgXjVdaTxLK_quDxYppePv1zC5G658lZdTyyj-RlDqNH7FcC_CAQPjt0gzq6um&fref=mentions

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here