Candidatul Alianței PNL-URS-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, propune crearea unor extensii ale Primăriei Bistriţa în toate cartierele orașului, scopul acestora fiind de a facilita accesul locuiorilor municipiului la serviciile oferite de administrația locală. (PE)

Misiunea Primăriei este de a fi în slujba cetățeanului, de a lucra cot la cot cu el și pentru el.
Astfel, este important ca relația dintre administrație și bistrițeni să fie cât se poate de stabilă, proximitatea jucând un rol important, mai ales în cazul pensionarilor.
În acest scop, se vor crea extensii ale Primăriei în toate cartierele unde cetățenii vor putea să își rezolve rapid și fără costuri problemele legate de taxe, reclamații sau diferitele solicitări.
Și la Bistrița #SePoate ca Primăria să își respecte cetățenii!
”, a declarat Ioan Turc.

Extensii ale Primăriei în toate cartierele

Misiunea Primăriei este de a fi în slujba cetățeanului, de a lucra cot la cot cu el și pentru el.Astfel, este important ca relația dintre administrație și bistrițeni să fie cât se poate de stabilă, proximitatea jucând un rol important, mai ales în cazul pensionarilor. În acest scop, se vor crea extensii ale Primăriei în toate cartierele unde cetățenii vor putea să își rezolve rapid și fără costuri problemele legate de taxe, reclamații sau diferitele solicitări.Și la Bistrița #SePoate ca Primăria să își respecte cetățenii!

Posted by Ioan Turc on Sunday, September 20, 2020

2 COMENTARII

  1. İată în sfârşit, un candidat care îşi doreşte să-l votăm ca Primar al Bistriţei, fără ca noi votanţii să cunoaştem unele DATE ELEMENTARE despre el, ca de exemplu:
    * Ce studii are? Undea absolvit şcoala generală? Dar şcoala profesională? Dar (eventual) liceul? Care a fost primul loc de muncă şi pe ce funcţie a fost angajat? Care a fost activitatea sa profesională (ce funcţii a ocupat ?) dela prima angajare şi până azi? Care este MESERIA sa DE BAZĂ (nu Ocupaţia-!!!) înscrisă în Cartea demuncă?
    La ce vârstă a absolvit liceul? Câţi ani avea când a terminat vreo Facultate !!!???
    *Poate află cineva (poate chiar Presa Liberă) şi ne informează şi pe noi, poporul votant. Sau… nu ? Mulţumim anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.