Ioan Turc: PSD este ZERO! PSD are o singură obsesie: modificarea legilor justiţiei

136

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat, într-o conferinţă de presă că, în timp ce românii se confruntă cu o serie de probleme financiare în urma majorărilor carburanţilor, gazelor şi energiei, „găştile veşnic flămânde din PSD se bat pe ciolan”. În tot acest timp, încurajată de comportamentul partidului aflat la guvernare, UDMR încearcă să creeze un stat în interiorul graniţelor României.

Ceea ce se întâmplă astăzi în PSD se subscrie perfect zicalei „Ţara arde şi baba se piaptănă”. În timp ce preţurile la alimente, la carburant, la gaze, la electricitate au crescut şi cresc alarmant, în timp ce inflaţia a luat-o razna, în timp ce promisiunile electorale despre pensii şi salarii, despre majorările acestora, se dovedesc a fi o bulă de săpun, în timp ce aşa zisa creştere economică merge în buzunarul companiilor din străinătate, în timp ce UDMR, încurajat de politica antinaţională a PSD, doreşte să creeze un alt stat în interiorul graniţelor statului român, găştile veşnic flămânde din PSD se bat pe ciolan între două guverne eşuate. PSD are o singură obsesie, o singură preocupare constantă: modificarea legilor justiţiei”, a declarat, luni, Ioan Turc.

Potrivit preşedintelui PNL, social-democraţii nu şi-au onorat promisiunile electorale,  întreaga guvernare a acestui partid fiind egală cu zero.

„Domnul Radu Moldovan, preşedintele PSD, a spus că partidul de guvernământ are voie de un moment zero. PSD a avut un moment zero atunci când a preluat guvernarea, într-o anumită măsură tot de la PSD. După un an şi ceva de guvernare, într-adevăr PSD este zero. Zero la respectarea promisiunilor electorale, zero la economie, zero, din păcate, la patriotism, mai ales că ne aflăm în anul centenarului”, a opinat Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here