Președintele Partidului Național Liberal, Ioan Turc, susține că, pentru el, în calitate de primar al municipiului Bistrița, este esențial ca viitorul guvern să fie unul cu care să poată lucra pe marile proiecte de dezvoltare locală pe care și le-a asumat.

”Stimați conjudețeni,

Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o la alegerile locale, atât mie, cât și colegilor mei din PNL! Vă asigur că votul dumneavoastră este respectat, prin efortul pe care suntem hotărâți să-l depunem în fiecare zi în beneficiul comunităților noastre. Avem în față 4 ani de muncă asiduă, dar cu realizări care vor crește calitatea vieții oamenilor pretutindeni în județ. De aceea, pasul înainte făcut în alegerile locale ar trebui continuat cu aceeași opțiune pro dezvoltare și la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

Pentru mine, în calitate de primar al municipiului Bistrița și de președinte al PNL Bistrița-Năsăud, este esențial ca viitorul guvern să fie unul cu care să pot lucra pe marile proiecte de dezvoltare locală pe care le-am asumat.

Trăim cu toții vremuri tulburi, în care interesul pentru viața publică este scăzut. Totuși, trebuie să ținem cont de interesul major al comunității bistrițene în a recupera distanța față de orașele și județele prospere din țara noastră.

Avem nevoie de rețele de gaz, de apă și canalizare, de iluminat public, de drumuri, de școli moderne, de servicii medicale de calitate, de facilități pentru agrement, de locuri de muncă bine plătite, de administrații performante și digitalizate.

Pentru toate acestea, vă îndemn să vă exprimați dreptul la vot și să susțineți echipa Partidului Național Liberal atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Sunt oameni care merită!”, a transmis Ioan Turc.

Produs de Gazeta de Media SRL, la comanda PNL – Organizatia Judeteana Bistrița-Năsăud, Cod mandatar financiar: 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here