Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, consideră că Pârtia de schi Cocoș a fost o investiție neinspirată a fostei administrații, motiv pentru care afirmă că nu va mai permite ca banii bistrițenilor să fie irosiți în investiții de acest fel.

Pârtia Cocoș este un obiectiv pe care l-am moștenit. (…) A fost o investiție absolut neinspirată, în care banii contribuabililor s-au tocat. Puteau să se facă lucruri mult așteptate de către bistrițeni. (…) Nici nu are sens să mai insist pe acest subiect, e de domeniul trecutului și cred că mai important este ceea ce urmează să facem. (…) Un lucru e sigur: nu voi fi de acord ca banii contribuabililor să fie în continuare tocați pe fantezii sau pe lucruri exotice, a declarat primarul Ioan Turc într-un interviu acordat N1 TV.

În ceea ce privește funcționarea pârtiei, edilul Bistrița afirmă că, dacă vremea va permite, ar putea utilizată pârtia mică de schi.

”Am solicitat celor din serviciul de specialitate al Primăriei Bistrița ca în acest an, cu prioritate, să încercăm să producem zăpadă pentru zona de pârtie pentru copii. E vorba despre o suprafață cu o lungime de circa 300 de metri. Nu aș fi avut niciodată nimic împotriva unei astfel de investiții. Dacă aș fi fost primar, și eu aș fi făcut această investiție pentru copii. Ar fi costat foarte puțin și în condițiile în care vremea permite s-ar fi putut valorifica o asemenea investiție în condiții bune. Nu vom produce zăpadă noaptea ca să se topească ziua. Dacă într-adevăr temperaturile vor permite, atunci da, vom folosi toată suprafața pârtiei. Dacă vremea va fi caldă sau cu reprize scurte de perioadă rece, atunci ne vom limita la zona de baby, de pârtie pentru copii”, a mai spus primarul.

1 COMENTARIU

  1. Harababura trebuie relocata pe Bistriciorul, si la Unirea pe deal numa bun este locul pt. o cultura de BARABOI de la Moldova ieftini si buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here