Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, s-a arătat optimist în ceea ce privește rezultatele alegerilor, în opinia sa partidul din care face parte fiind câștigătorul acestor alegeri.

„Din ceea ce am observat în exit-poll, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile în România, dacă ținem cont de faptul că datele sunt de după-masă și dacă ne uităm la comportamentul alegătorilor liberali, care votează într-o mare pondere după-masa și seara, dacă evaluăm că votul din diaspora are o importantă opțiune pro PNL cred că, în aceste condiții, putem să ne antepronunțăm și să spunem că PNL a câștigat alegerile”, a declarat Ioan Turc.

Liderul liberal bistrițean speră să obțină rezultate bune în Bistrița-Năsăud.

„În județul Bistrița-Năsăud, sper că PNL a câștigat alegerile. Suntem în așteptare, primele procese verbale ne va spune care este realitatea. Mâine, poimâine mai probabil, vom face o conferință de presă în care vom discuta despre rezultatele finale”, a declarat Ioan Turc.

În ceea ce privește ecuația politică la nivel național, Ioan Turc este de părere că PNL are o opțiune cu USR PLUS. 

„Apreciez că o alianță între PNL, cu USR PLUS și o susținere din partea minorităților naționale va fi în măsură să asigure un suport confortabil pentru un viitor cabinet. Aștept ca rezultatul alegerilor din județ să ne dea satisfacție, să câștigăm aceste alegeri, aștept ca mandatele să se distribuie și să se redistribuie favorabil pentru candidații PNL”, a declarat liderul liberal bistrițean.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here