PNL Bistrița-Năsăud se află pe locul al treilea în clasamentul celor mai bune rezultate obținute la scrutinul de duminică, după organizațiile județene din Sibiu și Alba. Anunțul a fost făcut de președintele filialei județene liberale din Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Turc a ținut să le mulțumească tuturor alegătorilor din Bistriţa-Năsăud care s-au prezentat la vot şi în special celor care au votat cu Klaus Iohannis.

Mulţumesc tuturor oamenilor care au ales ieri să meargă la vot, tuturor celor care locuiesc în Bistriţa-Năsăud şi au dat dovadă de atitudine civică. Le mulţumesc în mod special celor care au votat pentru preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL, înţelegând că un al doilea mandat al preşedintelui Iohannis, alături de un guvern partener al PNL, în jurul PNL, sunt cheia stabilizării şi progresului României. (…) Doresc să le mulţumesc colegilor mei – colegilor din Biroul Permanent Judeţean, preşedinţilor de organizaţii, primarilor care s-au implicat şi în solidar am reuşit să obţinem din nou un scor care plasează filiala judeţeană a PNL pe locul trei pe ţară. S-a păstrat aceeași ordine ca la alegerile europarlamentare”, a spus președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Turc a apreciat că scorul obținut în urma scrutinului din 10 noiembrie este unul formidabil.

Este un scor care arată o favorabilitate deosebită pentru PNL, de aceea suntem încrezători în ceea ce privește alegerile locale, sub rezerva unui tur 2 pe care noi credem că îl vom câștiga categoric. Vom aborda de asemenea, alegerile la nivel județean plecând de la premisa că ele trebuie și pot să fie câștigate de PNL„, a afirmat liderul liberal bistrițean.

Ioan Turc a remarcat primele zece organizații locale liberale unde Klaus Iohannis a obţinut  scoruri foarte bune:  Runcu Salvei – 77,95%; Spermezeu – 71,92%; Rebra – 65,87% (administrație PSD); Tiha Bârgăului – 65,62% (administrație PSD) ; 5. Leşu – 64,12% (administrație PSD); Sângeorz Băi – 63,51%;  Feldru – 61,21%;  Cetate – 60,35% (administrație PSD); Dumitra – 58,63% (administrație ALDE); Şieu Măgheruş – 58,24%.

Deși rezultatele obținute de liberalii bistrițeni sunt foarte bune, liderul PNL Bistrița-Năsăud a atras atenția că, în condițiile în care urmează cel de-al doilea tur pentru alegerile prezidențiale, structurile PSD sunt încă puternice la nivel județean.

Urmează un tur doi care în judeţul Bistriţa-Năsăud va avea o tensiune aparte, ţinând cont de faptul că structurile PSD încă sunt puternice în judeţ. În solidar cu cei care locuiesc, trăiesc şi muncesc, îşi leagă speranţele de judeţul Bistriţa-Năsăud, îşi doresc copiii acasă, vom reuşi să câştigăm detaşat în faţa PSD„, a conchis Ioan Turc.

1 COMENTARIU

  1. un partid las condus de un presedinte si mai las. VA ESTE FRICA DE DANCILA!!!! De ce ar putea presedintele acesta grozav sa spuna?????????????????????????????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here