Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, îl susține pe candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița – Ioan Turc, iar în opinia bistrițeanului, un parteneriat între cele două orașe va fi în avantajul cetățenilor.

În 2004, când Emil Boc preluase pentru întâia oară Primăria Cluj-Napoca, orașul vecin era într-un regres administrativ vizibil, după mandatele de primar ale lui Gheorghe Funar. Astăzi, Clujul este definiția performanței în administrație, cu o dezvoltare durabilă avansată. Mă onorează susținerea lui Emil Boc și, cu siguranță, un parteneriat între Cluj și Bistrița va fi, în primul rând, în avantajul bistrițenilor. Se poate la Cluj, se poate și la Bistrița!”, a spus Ioan Turc.

În 2004, când Emil Boc preluase pentru întâia oară Primăria Cluj-Napoca, orașul vecin era într-un regres administrativ vizibil, după mandatele de primar ale lui Gheorghe Funar. Astăzi, Clujul este definiția performanței în administrație, cu o dezvoltare durabilă avansată.Mă onorează susținerea lui Emil Boc și, cu siguranță, un parteneriat între Cluj și Bistrița va fi, în primul rând, în avantajul bistrițenilor.#SePoate la Cluj, #SePoate și la Bistrița!

Posted by Ioan Turc on Friday, September 18, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.