Le mulțumesc bistrițenilor pentru susținerea acordată prin vot în data de 9 iunie 2024! Încrederea dumneavoastră ne arată că tot ceea ce s-a făcut în oraș este pentru dezvoltare și continuitate, transmite primarul Ioan Turc -președintele PNL Bistrița-Năsăud.

„În acest moment, nu se cunoaște cu certitudine câștigătorul competiției electorale, dar am încredere că BISTRIȚA VA RĂMÂNE ACASĂ!

Ceea ce s-a întâmplat cu rezultatul votului bistrițenilor în data de 9 iunie 2024 este încă pus sub semnul întrebării, planând suspiciuni legate de consemnarea corectă a rezultatului votului în mai multe secții, în care: nu se închid cheile de control pe procesele verbale, există mai multe variante de procese verbale cu date diferite, există inversări în constatarea și transmiterea rezultatelor, voturi valabile anulate, voturi lipsă constatate în procese verbale, procese verbale încheiate în afara secției de vot prin neglijența președinților de secții, procese verbale nesemnate de membrii din secții.

Mai mult, procesul verbal de constatare a rezultatului pentru funcția de primar al municipiului Bistrița nu se închide pe cheia de control. În aceste condiții, este sigur că procesul electoral a fost viciat sau chiar fraudat.

Partidul Național Liberal, prin deputat avocat Diana Morar, a exercitat toate căile legale și procedurale de atac, pentru a se constata REZULTATUL REAL ȘI CORECT al alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. În acest moment, așteptăm decizia Biroului Electoral Central asupra contestației formulate.

Am întreprins toate aceste demersuri legale pentru ca voința dumneavoastră, exprimată prin vot, să fie respectată. La o diferență aparentă de 0,02% între principalii contracandidați, renumărarea voturilor este singura modalitate pentru aflarea adevărului și pentru ca Bistrița să aibă primarul pe care l-a votat!”, a mai adăugat liderul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.