Iluminatul public și siguranța cetățenilor pe timp de noapte reprezintă o prioritate pentru candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc. (PE)

”Bistrița se confruntă cu o problemă cauzată de indiferență, anume iluminatul public. Pe strada Compozitorilor, situația nu este diferită. Este de neimaginat că nu s-a dorit implementarea unui proiect la scară largă, deși toate orașele moderne adoptă soluții economice bazate pe LED-uri. Vă asigur că iluminatul public va fi una dintre prioritățile Primăriei dacă aceasta va fi condusă de Alianța PNL-USR-PLUS. Și la Bistrița se poate să mergem în siguranță noaptea, pe străzi luminate. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică”, a transmis Ioan Turc.

Iluminatul public- o prioritate pentru Alianța PNL-USR-PLUS

Bistrița se confruntă cu o problemă cauzată de indiferență, anume iluminatul public. Pe strada Compozitorilor, situația nu este diferită.Este de neimaginat că nu s-a dorit implementarea unui proiect la scară largă, deși toate orașele moderne adoptă soluții economice bazate pe LED-uri. Vă asigur că iluminatul public va fi una dintre prioritățile Primăriei dacă aceasta va fi condusă de Alianța PNL-USR-PLUS. Și la Bistrița #SePoate să mergem în siguranță noaptea, pe străzi luminate. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică.

Posted by Ioan Turc on Tuesday, September 22, 2020

În plus, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS propune și organizarea unei acțiuni ample de ecologizare a blocurilor de locuințe.

”Primăria va lansa, pe baza unui concurs de proiecte, o acțiune vastă de ecologizare – prin înverzire – a blocurilor de locuințe. Vor putea fi incluse atât concepte referitoare la spații verzi care asigură izolație termică pe plafonul blocurilor, dar și concepte pentru înverzirea fațadelor și balcoanelor. În realizarea acestei inițiative vor fi accesate fonduri structurale pentru o parte din cheltuieli, însă vor fi create și politici publice care să încurajeze inițiativele private. Și la Bistrița se poate! Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică!”, a mai precizat Ioan Turc.

Acțiune vastă de ecologizare – prin înverzire – a blocurilor de locuințe.

Primăria va lansa, pe baza unui concurs de proiecte, o acțiune vastă de ecologizare – prin înverzire – a blocurilor de locuințe.Vor putea fi incluse atât concepte referitoare la spații verzi care asigură izolație termică pe plafonul blocurilor, dar și concepte pentru înverzirea fațadelor și balcoanelor.În realizarea acestei inițiative vor fi accesate fonduri structurale pentru o parte din cheltuieli, însă vor fi create și politici publice care să încurajeze inițiativele private.Și la Bistrița #SePoate!Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică!

Posted by Ioan Turc on Wednesday, September 23, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.