Unul dintre lucrurile care mi se par rușinoase pentru Bistrița e faptul că un oraș reședință de județ nu are teatru sau operă. Orașe mult mai mici, precum Turda, au. Această stare de fapt trebuie să înceteze!

Intenționez ca, în primă etapă, să fie creată o agenție prin care să fie aduse în oraș trupe de teatru, operă și muzică clasică pe tot parcursul anului. În paralel, se va activa un proiect pentru crearea propriei echipe a orașului care să activeze în Palatul Culturii.

https://www.facebook.com/watch/?v=654362911861070&extid=ckw6LH7JEiPghfA8

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

2 COMENTARII

 1. Să mai vorbim şi despre “EXMATRICULAŢII”- din PNL-BN:
  De exemplu, iată ce a declarat presa despre un deputat bistriţean după excluderea din PNL :
  * “ İoan Turc nu se mai uită cu mânie la liberalii pe care i-a condus fiindcă „PNL Bistriţa-Năsăud e varză”. El a declarat pentru Timp Online ce crede despre „episodul Nicolae Feier” şi multe alte lucruri spumoase”.
  VEZI: https://timponline.ro/ioan-turc-pnl-bistrita-nasaud-e-%E2%80%9Evarza%E2%80%9D-episodul-cu-parintele-nicolae-feier-oripilant/
  Păi dacă a fost EXCLUS; oare prin ce căi-metode-mijloace s-a “REINVENTAT” ca membru al aceluiaşi partid (PNL), care îl mai şi susţine pentru a candida la funcţia de primar al Bistriţei. Şi-apoi, unde se găseşte CV-ul dumnealui? Ce studii ‘misterioase” a făcut şi la ce vârstă le-a terminat? Degeaba aspiră să-l aleagă poporul, dacă poporul nu cunoasţe aproape nimic despre dumnealui…
  Sunt convins că ne veţi ajuta pentru a descâlci acest mare-mare “mister”.
  Dacă nu, în loc să punem ştampila pe PNL, vom pune pe UDMR, care nu are nici un fel de secrete privind CV-ul candidaţilor. Vă mulţumesc.

 2. Dupa 2 mandate – 8 ani de zile – drumul judetean de la Colibita e o catastrofa. Partia a facut-o cretu de capu lui? Tupeu mare de m ai candidati don Moldovan. Dragnea era liber acum daca stia cand sa spuna STOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.