Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a transmis pe Facebook un mesaj de mulțumire românilor care susțin partidul său și spune  Epoca Dragnea s-a încheiat.

În opinia lui Ioan Turc, românii au decis „întoarcerea clepsidrei” încă de la alegerile europarlamentare.

Guvernul Dăncilă a căzut! Epoca Dragnea s-a încheiat. Românii au decis încă de la alegerile europarlamentare întoarcerea clepsidrei.

Le mulțumesc zecilor de mii de susținători ai PNL din județul Bistrița-Năsăud pentru că au făcut posibil acest moment„, a scris președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Turc arată și ce trebuie să facă liberalii de acum încolo.

Avem datoria de a nu dezamăgi. Începând de la conduită, continuând cu selecția oamenilor care vor primi responsabilități publice, vom munci, pentru fiecare comunitate și pentru țară, cu devotament.

Numai prin schimbarea radicală a paradigmei vom arăta că suntem cu adevărat mai buni. Felicitări românilor, felicitări președintelui României, Klaus Iohannis, felicitări președintelui PNL, Ludovic Orban! Pentru o țară mai bună și curată!„, a scris liderul liberal bistrițean.

1 COMENTARIU

  1. alegatori poporol asteapta sa puneti in functie cele doua referenduri,300 parlamentari si fara penali in functi publice,fara pensi speciale,reducerea aparatului birocratic sub 50% prin implementarea de programe .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here