Municipalitatea nu renunță la ideea achiziționării stadionului Jean Pădureanu. ”Lucrăm la caietul de sarcini pentru credit. Stadionul se dărâmă de la un an la altul…” a declarat Ioan Turc. Totuși, negocierile nu au fost începute.

Primarul Ioan Turc a declarat în repetate rânduri că intenționează achiziționarea stadionului Jean Pădureanu. În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița acesta a explicat că negocierile nu au fost încă demarate. Dar că se intenționează accesarea unui credit.

”Lucrăm la caietul de sarcini pentru credit. Pentru că nu avem sursa de finanțare asigurată, nu putem da drumul la negocierile pentru cumpărarea Stadionului Jean Pădureanu. Avem o valoare rezultată din raportul de evaluare. Raportat la această valoare ne vom dimensiona și creditul pe care îl vom contracta. Bineînțeles, acest credit va fi contractat în formula unei linii de credit. În situația în care negocierile se vor solda cu succes, vom trage banii. Dacă nu, nu, fără ca această procedură să aducă vreun cost pentru municipalitate. Eu sper că vom ajunge la o concluzie. Cred că toți cei interesați sunt cât se poate de conștienți de faptul că stadionul se ruinează de la un an la altul” a declarat Ioan Turc.

Acesta a subliniat totodată faptul că nu se intenționează demolarea stadionului, ci transformarea acestuia spre folosul bistrițenilor.

”Nu dorim proiecte imobiliare! Nu avem nicio altă intenție decât de a-l moderniza și a-l pune la dispoziția bistrițenilor într-o haină nouă” a concluzionat Ioan Turc, scrie Bistrițeanul.ro.

Citește și: Vânzarea de petarde în Bistrița, interzisă. Primarul Ioan Turc: Vrem atmosferă de sărbătoare, nu de front

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.