Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, spune că identitatea orașului este dată de nenumărate ”kitsch-uri numite statui”, însă, dacă va obține un mandat de primar, dă asigurări că va schimba acest lucru și va construi o identitate care să reprezinte cu adevărat orașul. (PE)

Deși orașul nostru are o istorie bogată și a fost de-a lungul secolelor poarta de graniță dintre Est și Vest, este reprezentat astăzi de kitsch-uri, statui inestetice cu struți și mere. Imaginea atribuită Bistriței de către administrația actuală este nemeritată. Printr-un concurs de idei, vom conserva istoria orașului nostru și îi vom construi identitatea care îl reprezintă cu adevărat. #SePoate să lăsăm struții și merele în urmă și să ne ocupăm de rezolvarea adevăratelor probleme, cu soluții viabile. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică”, a spus Ioan Turc.

Reabilitarea identității Bistriței

Deși orașul nostru are o istorie bogată și a fost de-a lungul secolelor poarta de graniță dintre Est și Vest, este reprezentat astăzi de kitsch-uri, statui inestetice cu struți și mere. Imaginea atribuită Bistriței de către administrația actuală este nemeritată. Printr-un concurs de idei, vom conserva istoria orașului nostru și îi vom construi identitatea care îl reprezintă cu adevărat. #SePoate să lăsăm struții și merele în urmă și să ne ocupăm de rezolvarea adevăratelor probleme, cu soluții viabile. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică.

Posted by Ioan Turc on Tuesday, September 22, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.