Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, susține că atractivitatea Pădurii Schullerwald poate fi crescută prin cel puțin două investiții pe care viitoarea administrație locală ar trebui să le implementeze. (PE)

Pădurea Schullerwald este unul dintre locurile în care bistrițenii se relaxează, prin activități diverse în aer liber. Cred că atractivitatea zonei poate fi crescută prin cel puțin două investiții: montarea unei suprafețe elastice de tartan pe aleea din pădure pentru activități sportive și schimbarea celor două suprafețe sintetice ale terenurilor”, a precizat Ioan Turc.

Investiții pentru Pădurea Schullerwald

Pădurea Schullerwald este unul dintre locurile în care bistrițenii se relaxează, prin activități diverse în aer liber.Cred că atractivitatea zonei poate fi crescută prin cel puțin două investiții: montarea unei suprafețe elastice de tartan pe aleea din pădure pentru activități sportive și schimbarea celor două suprafețe sintetice ale terenurilor.Și la Bistrița #SePoate!

Posted by Ioan Turc on Saturday, September 19, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.