Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, aduce critici unor lucrări ale Primăriei Bistrița și consideră că acestea sunt de ”proastă calitate” și ”scumpe”. Însă, liberalul bistrițean oferă și un exemplu din categoria ”se poate și altfel”.

Primăria Bistrița, sub administrația PSD, ne-a obișnuit cu lucrări scumpe și de proastă calitate”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud a oferit și câteva exemple de lucrări pe care le consideră de ”proastă calitate”.

Bazinul ștrandului municipal, reabilitat cu 1 milion de euro, este revopsit pe banii contribuabililor în fiecare an; pe trotuarele “modernizate” îți rupi picioarele; în Piața Mică și în fața Palatului Culturii, pavajul sare în urma mașinilor; pârtia de schi ne-a înghițit banii împrumutați, cu care am fi putut face atâtea multe lucruri utile. Sunt doar câteva exemple edificatoare”, spune Turc.

Însă, președintele PNL Bistrița-Năsăud consideră că se poate și altfel.

Dar se poate și altfel. Locuitorii de pe Vasile Goldiș, una dintre multele străzi private din municipiu, au pus mână de la mână și și-au pavat singuri drumul. La o lungime de 400 de metri și o lățime cuprinsă între 7 și 9 metri, lucrarea a costat 150.000 lei. Aici au intrat decopertarea, patul de nisip, ridicarea gurilor de canal, borduri, pavelele de beton și asfaltarea la extremități. Totul în 4 zile”, a adăugat Turc.

În încheiere, Ioan Turc a transmis și un mesaj către viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae: ”Ce ziceți, d-le Niculae, merita o ședință foto?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here