Senatorul Ioan Deneș, ultimul ministru PSD al Mediului, a fost audiat marți la DIICOT timp de patru ore în cazul mușamalizării informațiilor despre tăierile reale din pădurile noastre, scrie Rise Project. 

Potrivit sursei citate, datele provin din Inventarul Forestier Național (IFN) și arată că o pădure de două ori mai mare decât suprafața Capitalei a fost doborâtă ilegal în fiecare an din ultimul deceniu.

Deneș a fost a șaptelea oficial audiat, susțin surse din ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, primul fiind chiar directorul IFN, Gheorghe Marin.

VIDEO AICI

3 COMENTARII

  1. Suprafetele de pădure exista doar in acte, in realitate sunt furate si au disparut cu stirea si complicitatea organelor silvice si a celor care aproba taierile anuale, totul pleaca de la ocoalele silvice care pe hîrtie arata una iar in realitate dezastru e imens.

  2. Ho, ho , fo ! Numa o leaca . Totul este de forma fara nici o finalizare si fraierii pun botul . Este o situatie generala scapata de sub controlui Statului. Nu se vrea si cu asta basta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here