A fost suspendată învățătoarea din Râmnicu Vâlcea, care a împrumutat 2000 de euro de la părinții elevilor ei, după i-a jucat la jocuri de noroc și i-a pierdut. A mai fost văzută furând din magazin și nici nu are un comportament profesional si potrivit cu elevii ei. Problemele femeii ar fi început de acum 4 ani, dar abia acum au fost depuse plângeri.

Femeia a fost recunoscută. Este învăţătoare la o clasă a IV-a. După acest incident, părinţii copiilor au început să se plângă. I-au reproșat acesteia comportamentul faţă de copii iar unii i-au spus directorului că i-au împrumutat cel puţin 2.000 de euro, bani pe care au aflat că i-ar fi pierdut la jocuri de noroc.

Ana Ivănescu, părinte: “Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”.

Reprezentanţii şcolii ştiau de 4 ani că femeia este dependentă de jocurile de noroc. A fost de patru ori şi în comisia de disciplină, din alte motive: absențe de la ore, limbaj nepotrivit la adresa elevilor și furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare. Banii au fost înapoiați de soțul învățătoarei, care a primit până acum doar sancțiuni financiare.

Ion Gheorghinaru, director Școala nr. 13: “Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”.

Sunată de reporterii Digi24, învăţătoarea nu a vrut să răspundă acuzațiilor.

Comisia de disciplină a școlii urmează să ia o decizie în acest caz săptămâna viitoare.

Citește și: Un bărbat a făcut supradoză de paracetamol încercând să se trateze singur de COVID

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.