Internetul, nou teren de acțiune al escrocilor! Metode de înșelătorie prin care hackerii te pot lăsa fără bani

503

Metodele de înșelare a oamenilor țin pasul și cu dezvoltarea tehnologiei în general, în special a internetului. Din această cauză ținta escrocilor a fost schimbată, nu mai sunt vizați oamenii de vârsta a treia, ci populația tânără, activă, cei cărora întreaga viață le este guvernată și dirijată de noile metode de comunicare și activitate curentă, derulate prin intermediul internetului.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Mai oameni buni, nu mai folositi internetul si cardurile cu ” atingere ” la plati on-line… ! Faceti-va toate activitatile economice fara sa aveti reteaua cuplata la internet si pentru activitati ” de internet ” sa aveti alta retea, unde sa nu aveti legate sub nici o forma computerele unde aveti datele personale si cele comerciale .
    Dupa ce navigati, scanati totul cu programele de antivirus si numai dupa ce este totul ” sigur „… copiati si mutati datele in calculatoarele dvs de lucru .
    Mergeti direct la bancile care va monitorizeaza si nu uitati ca PLATA CASCH este sfanta ! Nu va mai luati dupa toate prostiile promovate de banci si retelele de socializare prin care se incearca sa va controleze pana si viatza din „dormitor ” ! Vorba oltenilor … faceti in asa fel incat sa puteti afirma cu „tarie ” ca … ” va cauta si-n c*r si nu va gasii ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here