Interlopul Negrea, trimis în judecată de DIICOT! A vrut sub control judiciar, dar magistraţii i-au spus PAS

794

Marius Viorel Negrea, acuzat de procurorii DIICOT de trafic de droguri de risc şi mare risc, respectiv ketamină, cannbis şi cocaină, a fost trimis în judecată la începutul lunii martie, alături de alţi patru complici, dosarul fiind judecat de magistraţii Tribunalului Bistriţa-Năsăud. Toţi cei cinci se află după gratii, după ce au fost arestaţi preventiv încă din toamna anului trecut. În acest moment, dosarul se află pe cameră preliminară.

 

Între timp, Marius Viorel Negrea a cerut instanţei să îi schimbe măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar, fie el şi pe cauţiune, însă acţiunea i-a fost respinsă de magistraţii bistriţeni. Se pare că ideea i-a venit lui Negrea după ce, inculpat fiind într-un dosar de trafic de ţigări, aflat în cale de atac la Curtea de Apel Suceava, judecătorii acestei instanţe l-au scutit de pedeapsa de 4 ani de închisoare cu executare primită de la magistraţii Tribunalului Suceava, şi i-au dat doar un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare. Scutirea nu se reduce doar la atât, fiindcă magistraţii Curţii de Apel Suceava i-au redus lui Negrea aproximativ jumătate din valoarea despăgubirilor impuse prin sentinţa pronunţată de prima instanţă şi care pentru el s-ar fi ridicat undeva la peste jumătate de milion de lei.


Detalii despre acest subiect puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita

1 COMENTARIU

  1. Acest „Viorel „… a avut vre-odata vre-o activitate ” legala „… ? Intreb doar … Cati interlopi , mai ales dupa asa zisa revolutie au dobandit „averi ” incomensurabile si … ???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here