Joi, 12 ianuarie, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a avut o întâlnire cu premierul României, Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria. Cei doi politicieni au discutat despre implementarea la nivelul județului Bistrița-Năsăud a Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, care include și extinderea rețelei de gaze naturale, așteptată de mulți conjudețeni.

„De asemenea, am discutat și despre situația proiectelor depuse la Compania Națională de Investiții.

Prim-ministrul a dat asigurări că, odată cu aprobarea bugetului CNI, proiectele care au stagnat vor fi restartate, iar componenta din PNI „Anghel Saligny” privind extinderea rețelei de gaze naturale va deveni operațională din luna februarie”, a precizat edilul Bistriței.

Reamintim că miercuri, 11 ianuarie, Ioan Turc a semnat, la București, alte 9 contracte de finanțare prin PNRR, în valoare totală de 81.342.828 lei cu TVA!
„Încă 9 investiții pentru municipiul Bistrița au, de-acum, banii asigurați prin Planul Național de Redresare și Reziliență. La sediul Ministerului Dezvoltării, am semnat contractele de finanțare pentru aceste repere importante din strategia de dezvoltare și modernizare a orașului nostru, ultima etapă premergătoare demarării investițiilor”, a scris Ioan Turc pe o rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.