Au fost stabilite noi măsuri referitoare la tratamentul pacienților pe perioada stării de urgență!

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud informează că, în data de 7 aprilie a.c., a fost emis Ordinul Comandamentului Acțiunii nr. 74553, conform căruia s-au stabilit următoarele măsuri privind tratamentul pacienților pe perioada stării de urgență, și anume:

– Se suspendă internările pentru intervenții chirurgicale, alte tratamente și investigații medicale care nu reprezintă urgență și pot fi reprogramate, din toate unitățile sanitare cu paturi, publice sau private

– Se suspendă consultațiile și tratamentele care pot fi reprogramate sau programabile, în toate structurile ambulatorii, atât publice, cât și private.

1 COMENTARIU

  1. Domnule prefect, faceti domnule demersurile sa-i puneti la plata pe toti cei care vin ” acasa ” din aceasta ” diaspo-viroza ” … si nu au asigurare sociala si medicala , ca astia muncind in strainatate, nu contribuie cu absoplut nimic la banul nostru public si ne ” mananca ” toate fondurile cu asistentza sociala si medicala ( copii la scoala, pensia batranilor, somaj, concedii medicale, handicapati… spitalizari… etc ) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here