Surpriză imensă la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud! Mihai Mureșan, inspectorul școlar general a fost schimbat din funcție, prin ordin de ministru. El este înlocuit de Aurelia Mariana Dan, care până acum a ocupat funția de inspectorșcolar pentru educația permanentă.

Inspectorul genral școlar al ISJ Bistrița-Năsăud, Mihai Mureșan, va părăsi funcția începând cu data de 1 septembrie, locul acestuia fiind luat de Aurelia Mariana Dan. În cest moment nu se cunosc motivele pentru care a fost schimbat. 

Vestea schimbării din funcție a fost o supriză chiar și pentru Mihai Mureșan. 

„Da, am fost schimbat din funcție începând cu data de 1 septembrie. Nu există niciun motiv, mie nu mi-a spus nimeni, nimic. Eu am primit în acest sens în acest sens în această dimineață documentul. Nu știu, probabil e în firea lucrurilor să se întâmple în forma asta. Și aș putea spune în felul următor: având în vedere rapoartele ministerului, care toate sunt la superlativ legată de activitatea desfășurată de Inspectoratul Școlar, este modul de a mă recompensa. Probabil cu timpul voi afla despre ce este vorba”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Mihai Mureșan.

Întrebat dacă este vorba de o schimbare impusă în contextul alegerilor interne din PNL, Mihai Mureșan a negat, întrucât nu face parte din niciuna dintre aripile rivale, nici din cea a susținătorilor lui Florin Câțu, nici din cea a lui Ludovic Orban.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here